avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Va rog sa mi spuneti ce ajutor social am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Va rog sa mi spuneti ce ajutor social am daca am nascut ...

Buna ziua,
Va rog sa mi spuneti ce ajutor social am daca am nascut al doilea copil, si nu am nici un venit .
Venit are soctul m,eu, un salariu minim pe economie si doresc sa mi comunicati daca pot beneficia de un ajutor si unde sa ma adresez.
.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 17:47, 30 Septembrie 2024
Buna ziua!
Sotul fiind angajat putea sa intre in ccc.
Pentru ajutorul social va adresati primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Lucia-Patricia92 Lucia-Patricia92 Buna ziua.Sunt mama a doi copilasi gemeni, nascuti in luna noiembrie. La locul de munca am avut intrerupere in perioada 08.12.2014-27.03.2015. Nu voi beneficia ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului pentru persoane fara venituri bogdan1988 bogdan1988 sotia mea a nascut nu are nici un venit pentru ca nu a lucrat nicaieri are 10 clase. vreau sa stiu daca primeste indemnizatia de crestere a copilului sau un ... (vezi toată discuția)
Am copil mic, ce ajutoare am dreptul sa solicit? predicelancuta predicelancuta Buna ziua,am o fetita de de 2 luni pentru care primesc decat alocatia de 200 de lei,deoarece nu am putut intra in prenatal din cauza ca nu am avut fix 12 ... (vezi toată discuția)