Am optinut in urma unei interventii chirururgicale un concediu medical de la un spital privat.Concediul a fost acordat la iesirea din spital.La comunicarea dupa 3 saptamani a rezultatului biopsiei mi s-a cerut sa restitui concediu medical deoarece cel care a acordat concediu a fost mana a doua la operatie,mana unu nu are contract ci casa.,Cum pot proceda in acest caz avand in vedere ca pentru aceasta perioada nu am acoperire la serviciu si ca mi a fost comunicat foarte tarziu aceasta situatie.
Daca pentru o microintreprindere,nu am facturile dar imi apar in extras decontarea utilitatilor,pot inregistra direct cheltuiala cu cont banca.Mentionez ca unitatea nu este platitoare de tva.
am preluat o evidenta in care contul 401 la dec a fost inchis cu4551 ,din ce am observat facturile se achita prin banca dar nu are creata cheltuiala aferenta si la sfasit an soldurile creditoare#-o 401 au fost inchise cu 4551 si la final 4551 are sold creditor in rosu ,cum pot remedia#-o#-o
eu am preluat acum o evidenta,am vazut ca banii au fost inregistrati in anul 2009 ca depozit
5121=5121, acest depozit nu mai exista a fost folosit in interes personal ,nu stiu cum pot regla
Daca o microintreprindere a diminuat un depozit bancar pentru alte scopuri decat cele pentru societate, cum poate fi reglementata in balanta situatia contului 5121?