avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical

Am optinut in urma unei interventii chirururgicale un concediu medical de la un spital privat.Concediul a fost acordat la iesirea din spital.La comunicarea dupa 3 saptamani a rezultatului biopsiei mi s-a cerut sa restitui concediu medical deoarece cel care a acordat concediu a fost mana a doua la operatie,mana unu nu are contract ci casa.,Cum pot proceda in acest caz avand in vedere ca pentru aceasta perioada nu am acoperire la serviciu si ca mi a fost comunicat foarte tarziu aceasta situatie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:41, 25 Iunie 2019
Vedetia acest articol
Adeverinta medicala motiveaza absenta de la locul de munca?
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la concediul medical pentru o mamica venita din cresterea copilului ANA - GABRIELA ANA - GABRIELA Cum poate proceda o mamica sa obtina concediul medical? In noaptea zilei in care a terminat concediul pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani ... (vezi toată discuția)
Nemotivata la servici.. ioana ab ioana ab am fost internata din data de 1 martie pana in 8 ,am dus la firma adeverinta pe care sa o complecteze sefa cum ca sunt asigurata...azi mi-a zis sefa ca trebuia ... (vezi toată discuția)
Motivare absente utc utc Buna ziua, Am avut 2 saptamani internare cu copilul in varsat de trei ani, mi s-a eliberat doar o adeverinta din care rezulta ca am fost internata. Pe baza ... (vezi toată discuția)