am fost internata din data de 1 martie pana in 8 ,am dus la firma adeverinta pe care sa o complecteze sefa cum ca sunt asigurata...azi mi-a zis sefa ca trebuia sa duc o copie dupa internare in data de 1 pt ca ea acum are dreptul sa ma treaca nemotivaa pe zilele astea si sa imi desfaca contractul de munca....are dreptul sa faca lucrul asta.cu toate ca sunt insarcinata?..astept un raspuns cat mai sigur ..va multumesc...
De ce nu prezenteti certificatul de concediu medical pe care l-ati primit la externare?
Certificatul medical este actul oficial care motiveaza lipsa de la serviciu. Nu inteleg ce adeverinta ati dus la "sefa" nu cred ca este pentru motivarea absentelor pe perioada internarii.
I-ati cerut adeverinta precum ca sunteti asigurata si nu v-a dat?Faceti o cerere ( mentionati pentru ce va trebuie si atasati o copie a foii de concediu/foaie iesire din spital) si trimiteti prin posta cu confirmare de primire( in 2-3 zile primeste plicul) si trebuie sa raspunda. Tot cu confirmare de primire trimiteti si concediul medical pe adresa firmei astfel ca nu mai are cum sa va treaca nemotivata. Desigur, anterior ar fi trebuit s-o informati asupra starii dvs de sanatate (trebuie sa o informati oficial ca sunteti insarcinata... nu stiu exact ce documente trebuie sa aduceti, aici poate va ajuta alti utilizatori) si ca va aflati in concediu medical.
Multa sanatate si o sarcina usoara.
Motivare absente
utc
Buna ziua,
Am avut 2 saptamani internare cu copilul in varsat de trei ani, mi s-a eliberat doar o adeverinta din care rezulta ca am fost internata. Pe baza ... (vezi toată discuția)
Absente
comancorinaadelina
Buna ziua,
Am un salariat care nu a mai venit la munca de mai bine de 1 saptamana, l-am pus absent nemotivat, am inceput cercetarea disciplinara si nu s-a ... (vezi toată discuția)
Concediu medical
theonewho
Buna ziua,
Va rog sa îmi transmiteți care este procedura care trebuie urmata de un angajat care intra în concediu medical eliberat de medicul de familie. ... (vezi toată discuția)