In comunicare este scris :" consideram ca aplicarea unei amenzi cu caracter administrativ este suficienta pentru reeducarea invinuitului"
mentionez ca aceasta a fost achitata la termen.
ce inseamna "ordonanta de scoatere de sub urmarire penala si aplicarea unei sanctiuni cu caracter administrativ intrucat fapta nu prezinta gradul de pericol social al unei infractiuni"?
asa sper. lucrul care ma tot ingrijoreaza este ca dupa declaratiile pe care le-am dat am fost asigurat ca este doar o procedura si ca NU va fi inceputa urmarirea penala.iar acum in citatia mea se pune problema de dosar penal.sunt f stresat si o sa fiu pana vineri cand va trebui sa ma prezint la sectia de politie.:(
iar daca voi primi amenda , ma gandesc ca va fi una "simtitoare"pt ca asa procedeaza autoritatile noastre : prima abatere ,esti speriat, incearca sa traga cat mai mult de la tine.
va multumesc foarte mult. intr`adevar nu sunt mandru de acesta intamplare si stiu ca suna ca un cliseu. sunt la prima abatere de acest fel ,nu am avut absolut nicio problema care implica polita in niciun fel si de aceea sunt asa speriat acum.
am mai auzit de solutia cu amenda..si mi s-a spus ca ar fi in jur de 500 ron :oops::O
aa.. si inca ceva daca se poate.pe citatie spune ca am dreptul sa ma prezint cu un aparator,daca nu voi primi unul din oficiu. asta ce inseamna?! ca am nevoie de un avocat..si trebuie sa ma insoteasca unul din parinti?:fight:sau cum?
buna seara.v-as fi recunoascator daca as primi un raspuns. in urma cu o luna ma aflam la cumparaturi intr=un supermarket.am facut cuparaturi dar mi-am luat si un produs de mici dimensiuni pe care am fost nevoit sa il tin in mana pt a nu il pierde.la casa.am uitat complet de el si am trecut pur si simplu cu el in mana. nu am facut doi pasi ca mi-a fost atrasa atentia si am recunoscut imediat ca am uitat. conducerea magazinului nu a fost de acord doar cu achitarea acestuia a dorit implicarea politiei.am dat o declaratie care nu presupunea recunoasterea infractiunii de furt ci doar o neglijenta regretabila. acum am primit citatie in calitate de faptuitor in cauza privind dosar penal:(#-o !!
va rog mult imi puteti da un sfat in legatura cu asta sau o explicatie cu ce mi s-ar putea intampla?!este posibil ca fapta sa mi se inscrie in cazier? mentionez faptul ca am 17 ani. va multumesc anticipat.