avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Activitate k1dand

Activitate k1dand

Răspuns la discuția Contract de muncă
La cât timp după acea notificare pot semna alt contract de muncă la o altă firmă?

Cornel Vasile a scris:



Art.31 C.mun.
....
(3) Pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.
......

Notificarea privind incetarea c.i.m. in perioada de proba la initiativa oricareia dintre parti se intocmeste in doua exemplare, din care un exemplar se va comunica celeilalte parti.
In speta, notificarea se va depune la registratura angajatorului care ii va da numar de inregistrare pe ambele exemplare. In caz de refuz de primire, se va trimite prin posta cu confirmare de primire.

Bună ziua. Care sunt pașii de urmat pentru încheierea unui contract de de muncă aflat în perioada de probă ? La cât timp după încetarea contractului de muncă poți încheia un nou contract de muncă ? Vă mulțumesc o zi bună.
Răspuns la discuția CE ETAPE TREBUIE SA URMEZ?
va multumesc ptr sfaturile si raspunsurile date. O seara placuta sa aveti.
Răspuns la discuția CE ETAPE TREBUIE SA URMEZ?
Cel mai bn ar fi fost sa nu se ajunga la asa ceva banii nu te scutesc de suferinta, durere, chin timp pierdut si multe activitati si lucruri pe care nu le poti face si multe alte probleme.
Răspuns la discuția CE ETAPE TREBUIE SA URMEZ?
In timpul internarii in spital cunoscund o persoana cam cu aceeias problema el fiind in spital dupa 1 an si 4 luni de recuperare dupa care ne fiind recuperat complect ptr a-si scoate tijele intrebandul dupa toata suferinta cam ce suma ar trebui ceruta el raspunzandumi ca nici 1 miliard nu ar acoperi suferinta provocata. Doar cine a trecut prin asa ceva stie ce suferinta si chin trebuie sa treci.
Răspuns la discuția CE ETAPE TREBUIE SA URMEZ?
Cam ce suma as putea eu sa cer ptr o suferinta si o recuperare de 1 an de zile dupa o fractura deschisa de tibie si peroneu si doua tije metalice cu 12 suruburi doar ghipsul trebuind sa il tin 10 saptamani minim apoi o recuperare grea ?
Răspuns la discuția CE ETAPE TREBUIE SA URMEZ?
DECI ptr daune materiale si morale trebuie sa ma constitui parte civila cineva mi,a spus sa depun de acum o cerere cu daunele pe care le doresc ca sa nu mai trebuiasca deschis alt proces civil.
Răspuns la discuția CE ETAPE TREBUIE SA URMEZ?
BUNA SEARA . TREBUIE SA IMI IAU SI AVOCAT CAM CAT VA DURA PROCESUL ?
BUNA ZIUA. De curand am fost agresat de 2 persoane , urmarile agresiunii au fost fractura deschisa de tibie si peroneu fiind internat de urgenta si operat unde mi s-au introdus 2 tije metalice cu suruburi . Intre timp am depus plangere penala la politie primind de la medicul legist ptr. inceput intre 80-90 zile de ingrijiri medicale dar care cu siguranta vor fi perelungite la spusele legistului in functie de evolutia si refacerea piciorului in aceste cazuri ajunganduse si pana la 1 an de recuperare. Am si eu rugamintea daca imi poate spune si mie cineva ce pasi voi trebui sa urmez si care va fi deznodamantul cei doi agresori fiind prinsi audiati retinuti ptr 24 de ore dar nu li sa dat mandat de 29 de zile dar impotriva lor deschizanduse dosar penal ptr vatamare corporala grava, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordini si linistii publice. Va multumesc si astept raspunsurile dumneavoastra.
Buna ziua. In urma cu 10 zile am fost agresat de 2 persoane ziua in amiaza mare in timp ce ma aflam cu sotia la plimbare in urma agresiunii m-am ales cu fractura deschisa de tibie si peroneu la piciorul drept care a necesitat o operatie de urgenta unde mi s-au pus 2 tije cu suruburi. Am stat internat 10 zile dupa care am fost externat afland de la medicul ce ma operat ca voi avea nevoie de 6 pana la 12 luni de recuperare . Am depus plangere la politie de pe patul de spital binenteles iar de la medicul legis mi sa eliberat certificat medico legal de 80-90 zile dar cu posibilitatea de prelungire in functie de evolutia operatiei si refacera piciorului. Intrebarea mea este ce va trebui sa fac in continuare pe baza legala si ce demersuri se vor lua mai vreau sa precizez ca cei 2 agresori au fost retinuti . Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.