avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Activitate 1amalia

Activitate 1amalia

Societatea de la care am de recuperat salariul , este in procedura de insolventa. Am o sentinta judecatoreasca definitiva pentru aceasta suma . Am vreo sansa sa-mi mai recuperez aceste venitori ? Care sunt procedurile pe care trebuie sa le urmez ..
Multumesc .
Răspuns la discuția executare sau masa credala ?
Dosarele de insolventa /faliment au permen in septembrie , respectiv octombrie 2021 . Nu sunt inca pronuntate. Dar din cate stim, societatea comerciala nu mai arem in proprietate decat teren .... restul a reusit sa transfere la inceputul anuui pe o alta firma .
Răspuns la discuția executare sau masa credala ?
Care sunt taxele pentru executorul judecatoresc , si care la masa credala , avand in vedere ca , suma totala de recuperat este de 10700 ron ?
Buna , Sunt in posesia unei sentine judecatoresti - cu execuare - prin care sa ne recuperam drepturile salariale. Societatea de la care trebuie sa ne recuperam aceste sume are pe rol 2 ( doua) procese de faliment / insolventa deschise de o banca comerciala si de un furnizor. Ca sa ne recuperam salariile trebuie sa mai angajam un executor judecatoresc , sau putem astepta deschiderea masei credale unde sa ne inscriem ?
Răspuns la discuția cererea de lichidare
Angajatorul a fost anuntat verbal si a fost de acord cu aceasta demisie. Cand am trimis cererea de demisie - pentru ca sunt plecat din localitate, am datat-o cu 04.04.2012 ( data cererii conioncide cu data la care solicitam demisia). Angajatoul a solicit o alta cerere motivand ca nu poate intregistra in REVISAL in data de 17.04 o cerere datata cu 04.04. Nu stiu care sunt prevederile din REVISAL si de aceea intreb: Nu se poate inregistra in REVISAL in data de 18.04.2012 o cerere de demisie datata cu 04.04.2012 ?
Răspuns la discuția cererea de lichidare
Da este vorba de cererea de demisie
Ultima zi de munca a fost in data de 03.04.2012. Cererea de lichidare am depus-o dupa 10 zile , dar cu data de 04.04.2012. De ce mi se solicita o alta cerere cu data la care o sa o depun ? Programul REVISAL nu aceepta lichidari cu date anterioare ?( Stiam ca angajarea se face de la data depunerii cererii / documentelor) nu si lichidarea)
exista posibilitatea ca societatea comerciala sa faca recurs , sau hotararea judecatoreasca este definitiva ? Daca face recurs , va trebui sa continuam procesul ?
In data de 12.02.2012 s-a pronuntat o sentinta judecatoreasca intr-un litigiu de munca .Nu am primit nici pana astazi aceasta hotarare judecatoreasca , iar societatea inspre care am indreptat plangerea si-a mutat punctul de lucru , a instrainat o pare din bunuri si alte chestii de genul acesta.
Noi suntem un numar de 16 fosti salariati care nu ne-am luat ultimul salariul ( mai precis salariul cuvenit pe luna martie 2011 ) ce mai putem face in aceasta situatie ? Si care este teremnul in care se poate edita aceasta hotarare judecatoreasca?

Impreuma cu mai multi colegi , am deschis un proces - pentru recuperarea drebturilor salariale de la o societate comerciala unde am activat pana in luna martie.
La primul termen al procesului reprezentatii partii reclamate nu s-au prezentat si din cate am inteles au refuzat sa primeasca citatia. Se apropie al doilea termen de judecata , iar intrerbarea mea este : CE SE VA INTAMPLA DACA NU SE PREZINTA NICI LA ACEST TERMEN ?