avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate madalina golea

Activitate madalina golea

Răspuns la discuția partaj
la inceputul lunii iulie sentinta divortului a ramas definitiva.eu am cerut si recapatarea numelui'de fata'.acum nu am bani ca sa imi schimb buletinul deoarece va trebui sa-mi schimb si anumite autorizatii de la servici care ma cam costa .pot amina schimbatul buletinului,numelui de familie?cam ce perioada?fostul sot nu are nimic impotriva.care este termenul legal?
Discuție partaj
Buna ziua. Sentinta divortului am primit-o in urma cu o luna,am obtinut evacuarea sotului din ap si mi-au fost incredintati cei 2 minori.Acum vreau sa deschid actiunea de partaj.Avem impreuna 1 ap cumparat cu banii de la nunta [1998] si este pe numele la amindoi.ulterior eu am facut un credit ipotecar ,pe numele meu iar socrii giranti.sotul a fost de acord semnand si el ipoteca la notar.din acest credit am cumparat o masina care acum este la el,am achitat alte credite de la alte banci si am renovat ap ,am schimbat mobila.in 12 ani de casnicie sotul meu nu a lucrat ,nu are carte de munca ,eu am fost cea care a intretinut casa,care a platit utilitatile,a pus de mancare pe masa ,a crescut copii si mi-am'' intretinut ''si sotul cu tigari si bautura.am avut doua servicii sa pot reusi.ratele la banca le-am platit singura.vreau sa stiu acum ce pot obtine eu din tot ce avem si daca este obligat sa plateasca si el o parte din rata de la banca.Multumesc.Aaa.si cat ma va costa pe mine partajul.
Răspuns la discuția informatii divort
apartamentul l-am cumparat cu banii stransi la nunta,celelalte credite au fost facute pe numele meu in timpul casatoriei deoarece eu eram singura cu servicisi venituri,el nu a avut niciodata venit sau carte de munca. eu am intretinut casa si crescut copii singura si l-am tinut si pe el.

astazi am avut primul termen la procesul de divort dar sotul meu a cerut o aminare deoarece nu avea avocat si s-a aminat pe 19 .05.2011.situatia mea este mai incurcata deoarece avem 2 copii minori,avem un apartament pe numele la amindoi dar este si ipotecat la banca pentru un credit mare facut pe numele meu si giranti sunt socrii mei.in urma creditului am cumparat si o masina,am renovat apartamentul si am achitat alte credite.sotul meu nu a avut servici pe toata perioada casatoriei decat maxim 5 luni ,nu are carte de munca ,eu in schimb am avut doua servicii ca sa pot intretine o familie si sa-l pot tine si pe el cu tigari si bautura .dupa numeroase scandaluri ,violente fizice si verbale toate in prezenta copiilor am hotarat sa divortez.am cerut divortul si evacuarea lui din apartament pana la solutionare partajului.din luna feb.2011 am reusit sa-i deschid un pfa gen rent-car dar munceste 3-4 zile si bea 7zile.eu am platit pana acum toate ratele la banca toate datoriile la utilitati si am intretinut si ingrijit copii.vreau sa va intreb ce drepturi are el asupra casei si daca eu pot sa ramin in casa si sa-mi platesc in continuare ratele la banca.
Răspuns la discuția DIVORT
MULTUMESC PENTRU SFAT .MAI ESTE NEVOIE DE ANCHETA SOCIALA?SAU ESTE BINE SA FIE LA DOSAR?
Discuție DIVORT
AM HOTARAT SA DIVORTEZ DUPA 12 ANI DE CASNICIE .AM 2 COPII MINORI .IN CEREREA DE DIVORT AM CERUT SI EVACUAREA SOTULUI.PRIMUL TERMEN A FOST STABILIT PENTRU 5.05.2011 DAR M-AM HOTARAT SA MAI INCERC ODATA SA-MI SALVEZ FAMILIA .CREDETI CA POT OBTINE O AMINARE A TERMENULUI ? VREAU SA MAI AM PUTIN TIMP SA VAD CUM EVOLUEAZA LUCRURILE CU SOTUL MEU .ACUM SI-A SCHIMBAT ATITUDINEA DAR NU STIU PANA CAND SI NU VREAU SA RISC. MADALINA G