Ca artizan,pot vinde in targuri fara sa am PFA?
Sau ce forma legala trebuie sa indeplinesc pt a putea vinde produse artizanale in targuri?De exemplu,pt a putea vinde martisoare homemade,de ce am nevoie?
Un pensionar cu o pensie de 1200 lei si care mai are venituri suplimentare ca agent de asigurari de 3-400 lei/luna,mai trebuie sa plateasca asigurari de sanatate pt.veniturile suplimentare?
Daca trebuie,i se vor calcula din urma,inclusiv penalitati,la depunerea actelor pt.plata?
Daca eu sant angajat cu carte de munca la o firma,cu norma intreaga si sant si agent de asigurari la o alta firma(unde mi se retine doar impozit de 16%)mai trebuie sa platesc contibutia la casa de sanatate pt.veniturile realizate ca agent de asigurari(RCA)?
Multumesc.
Buna ziua,am si eu o intrebare.Ce trebuie platit in fiecare luna la un apartament de 2 camere cu apa contorizata prin apometre,lumina si gazul suspendate temporar,deoarece proprietarii sant plecati in Spania.Deci,daca nu locuieste nici o persoana in acel apartament,ce cheltuieli trebuie platite obligatoriu lunar?(pt ca au aparut niste sume aberante pe care nu le pot combate,doar daca sant informata.)
Va multumesc.