avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters204223

Activitate ContSters204223

Am citit pe forum in ca in diverse situatii executarea cu suspendare se aplica doar daca judecatorul considera ca meriti aceast privilegiu si nu ca este un drept al tau Dar totusi as dori sa cunosc cadrul legal cand aceasta este posibila. Multam'
Discuție Inregistrari
O inregistrare video / audio facuta cu telefonul mobil poate avea vreo valoare ca proba
Răspuns la discuția calomnia
Vreau sa intreb daca virgula calomnia este tot una cu denuntul calomnios eventual atunci cand pe langa denuntul calomnios se procura si dovezi contrafacute
Răspuns la discuția Audiere martor
cutuma interogarii acestora de proc. ce inseamna asta
Discuție Audiere martor
Cum se audiaza un martor ( de buna voie / benevol si totodata membru direct cu una dintre parti ) pentru plangere penala si care sunt fazele prin care acesta trece de la politie - procuratura - tribunal
Cum se stabileste lipsa de discernamant intr-un proces ?
Vreau sa stiu si eu cat de mult pot conta declaratiile unui posibil martor intr-un proces penal in lipsa altor probe . Si mai mult , daca persoana - martor este ruda directa cu acuzatorul . Multumesc
Răspuns la discuția Violarea corespondentei
Daca ma prezint cu martorul la politie / parchet , care a vazut ce s-a intamplat dar nu dispun momentan si de alte dovezi , ce pot face ? Multumesc
Pentru violarea corespondentei ma pot adresa direct instantei de judecata sau trebuie sa trec mai intai pe la politie / procuror...Ce trebuie sa fac? Cum pot sa demarez o astfel de actiune ? Din familia mea pot aduce martori, daca va fi nevoie ? Multumesc !