avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Activitate sore

Activitate sore

multumesc
Camera a fost montata de fiul ei student. nu de persoana autorizata.
Se filmeaza in intregime curtea mea, se vede cu ochiul liber. Zidul pe care este montata nu permite filmarea portii de intrare a curtii dansei.
La politie nu pot face sesizare? Procesul este costisitor, de durata si cred ca si politia are atributii in acest sens.
multumesc
Buna ziua,

locuiesc la curte si de ceva timp, vecina mea si-a montat un sistem de supraveghere video. problema este ca a montat-o de asa natura incat nu filmeaza curtea ei, nici macar intrarea in proprietatea sa ci doar curtea mea in intregime.
I-am adus la cunostinta si i-am si aratat ca nu o ajuta unde a montat-o dar nu o intereseaza. Atunci deduc faptul ca vrea sa stea comod in casa si sa vada ce fac eu in curte de fapt. Am si un copil minor. Nu stiu ce poate face cu imaginile. Unde pot face sesizare? Conform noului cod civil art 74 aduce atingere vietii private.
Răspuns la discuția loc de veci
multumesc
Buna ziua,

trebuie sa platesc asigurari de sanatate in situatia in care am inchiriat o garsoniera considerandu-se alt venit?
eu sunt angajata si platesc atat eu cat si institutia fiind cu contract de munca angajata?
atunci intre timp, parohia poate lua gropile? parintii sunt acolo......dureaza ani de zile si bani, de unde?alta solutie? fac acte doar pentru mine.
nu doreste sa dea declaratie sau procura. fara ea nu pot face pentru mine?
Mentionez ca nu sunt proprietate ci avem acte de concesiune. preotul ne-a anuntat ca biserica le va considera neingrijite si le va lua. nu sunt platite taxele pe 3 ani. eu ce fac in aceasta situatie? preotul mi-a dat adeverinta ca tatal era concesionarul si sa merg la notar sa fac acte pentru mine ca mostenitoare pentru partea mea ca sa pot plati taxele.
Discuție loc de veci
Buna ziua,

tatal meu detinea doua locuri de veci. mostenitori suntem eu si sora mea. aceasta nu este interesata de acest aspect dar eu vreau sa rezolv problema deoarece preotul parohiei ne-a adus la cunostinta ca nu putem plati separat gropile daca nu avem acte de concesiune pe numele nostru ca mostenitori. ce fac daca ea nu doreste sa mearga la notar? platesc eu si pentru ea actele, sau cum procedez?