avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Activitate roxana_paraschiva

Activitate roxana_paraschiva

Răspuns la discuția parcare masina sub geam
nu au pomenit nimic de genul...(ci doar mutam masinile de buna voie, sau sa ne trimita sesizare).
Multumesc stimate domn.
Buna ziua,
Datorita reclamatiilor unor vecini buni, am fost vizitata de catre politie, care mia cerut sa-mi mut masinile de sub geamul meu(stau la parter)..
Tin sa precizez ca nu incurc cilculatia in nici un fel deoarece este in spatele blocului.
Ce se poate intampla?
Multumesc.
Cu stima,
Roxana.
Răspuns la discuția Concesionare teren
X-(
Răspuns la discuția Concesionare teren
În primul rând vă aducem la cunoștință că nu există un refuz din partea instituției noastre, în ceea ce privește soluționarea favorabilă a cerereii dvs., dar potrivit criteriilor stabilite prin documentația de atribuire, anexă la H.C.L. nr.98/2014, HCL. Nr.97/2014 și H.C.L.nr.96/2014, dvs. nu îndepliniți în totalitate condițiile aprobate de către Consiliul Local Miroslava.

Potrivit actelor administrative mai sus enunțate, criteriul de vârstă trebuia îndeplinit la data adoptării Hotărârilor de Consiliu Local și nu la data depunerii cererii.
RASPUNS DAT DE CEI DE LA PRIMARIE!!!!!
Răspuns la discuția Concesionare teren
am inteles..acum sa vedem ce vor zice cei de la primarie!!!
Răspuns la discuția Concesionare teren
va rog din suflet un sfat!!!:-/
Răspuns la discuția Concesionare teren
Primaria ofera teren pentru casa,si noua ni s-a spus ca nu mai putem beneficia,deoarece am depasit varsta de 35 de ani,cu toate ca atunci cand s-a inregistrat cererea aveam 33 de ani..
Va multumesc!
Buna ziua.In anul 2011 am facut cerere cu nr de inregistrare la Primaria din Miroslava(Iasi)pt a primi un teren in concesionare.In acest an,la sfarsitul lunii martie,se va face licitatie pt locuri de casa.Mie mi sa respins cererea,pe motiv ca am depasit varsta maxima de 35 de ani.(avand 37)Pot face ceva?Exista vreo lege care sa stipuleze ca se ia in considerare varsta din momentul in care se inregistreaza cererea?Va multumesc!Cu stima,Roxana!
Discuție urgent
Buna seara.Lucrez la un SC de stomatologie,si reprezentantul legal al acestui S.C.are peste 70 de ani, si ni s-a spus ca nu mai putem face contract cu CAS pe numele dumnealui deoarece a depasit varsta de 70 de ani!!Exista vreo lege care sa impiedice patronul,sa nu mai fie reprezentant legal al unui S.C??Eu am cautat,si nu am gasit nimic asemanator...Va multumesc.
Răspuns la discuția Vanzare-cumparare auto
nu ma poate ajuta nimeni?