avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... parcare masina sub geam
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

parcare masina sub geam

Buna ziua,
Datorita reclamatiilor unor vecini buni, am fost vizitata de catre politie, care mia cerut sa-mi mut masinile de sub geamul meu(stau la parter)..
Tin sa precizez ca nu incurc cilculatia in nici un fel deoarece este in spatele blocului.
Ce se poate intampla?
Multumesc.
Cu stima,
Roxana.
Cel mai recent răspuns: roxana_paraschiva , utilizator 14:53, 2 Septembrie 2016
Buna ziua!

V-a zis si articolul de lege incalcat?

Cu stima.
nu au pomenit nimic de genul...(ci doar mutam masinile de buna voie, sau sa ne trimita sesizare).
Multumesc stimate domn.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie parterul blocului florinxx2001 florinxx2001 Buna ziua, De cateva zile am achizitionat un apartament la etajul 1 dintr-un bloc cu 4 etaje. Ma confrunt cu urmatoarea problema: Vecinul de la parter si-a ... (vezi toată discuția)
Casa funerara la parterul blocului ContSters180206 ContSters180206 Buna seara, Ne confruntam cu o foarte mare problema. Scara noastra de bloc este prevazuta la parter cu spatiu comercial. Pana anul trecut acest spatiu a ... (vezi toată discuția)
Cei de la primarie vor sa imi ridice masina!!! anagelina anagelina incep sa scriu deoarece ma confrunt cu o situatie cu totul noua pentru mine.si anume:cei de la primarie ma someaza sa iau masina de langa bloc sustinand ca se ... (vezi toată discuția)