Buna ziua ,
Am nevoie de ajutorul dvs deoarece nu stiu ce trebuie sa fac ,intai am sa va explic despre ce este vorba ca sa intelegeti .
Acum 2 luni mi sa furat telefonul personal in mijloacele de transport un samsung omnia hd,neavand telefon in acel moment am apelat la mama mea care avea un telefon nokia c3 roz ca sa nu pierd simul ,luat de mine de pe ocazii.ro cam prin martie .
Ieea sta in felu urmator ca l-am luat la serv si o colega ma acuzat ca e telefonul ei care i sa furat in decembrie in club barleto 2011
si a depus sesizare la politie desi nu avea probe concludente doar ca e tel roz cu tema hello kiti si seamana cu al ei.
Am fost la politie chemata pentru a da declaratii
Am explicat ca tel e al mamei mele ,m-au intrebat in ce legatura ma aflu cu persoana care ma acuza ,am explicat ca nu am avut probleme sau alte incidente .
Am fost intrebata ce stiu de toata povestea si sa povestesc ceeea ce stiu mai in detaliu ,am spus ca a fost o petrecere organizata de firma unde lucrez in Barlleto club.a iesit un scandal si in urma acelui incident s-au pierdut 2 tel un c3roz nokia si inca unu dar nu stiu e model .Tipa crare avea tel c3 nokia a lasat tel la un fost coleg de-al nostru sa il tina ,ulterior in urma acelui incident a disp si tel lui si al fetei ,Eu in timpul cand sa produs acel scandal nu mai eram acolo pt ca am dansat toata seara si ma dureau si piciorusele fiind pe tocuri te 15 cm,am luat un taxiu si am plecat acasa impreuna cu un coleg care mergea pe acelasi traseu cu mine .
Dupa 6 luni sau mai bine de la incident , tipa vazand tel asemanator cu al ,am uitat sa va spun ca lucram in acelasi departament ,mi-a facut scandal la firma si mai mult de toate acestea ma acuzat si la politie.desi eu iam zis ca se poate verifica foarte simplu daca e tel ei prin imi-ul telefonului,
Dar nu a vrut sa o rezolvam pe cale amiabila si in prezent ea sustine ca e tel ei .
Ce vreu sa va intreb pe dumneavoastra este :daca domnisoara de la judiciar a spus ca nu sunt probe pt a ma acuza si deasemenea telefonul mi la dat inapoi cum este posibil ca dosarul sa ajunga mai departe la parchet si ce trebuie sa fac in acest caz ?
Nu m-am confruntat cu asa ceva pana acum si n-am avut probleme cu justitia .
Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz ?Trebuie sa imi iau un avocat ?:(
Buna ziua,
As dori sa stiu si eu daca a intrat noul cod penal in viguare ,
codul de procedura atat penala cat si civila a fost adoptat in vara daca nu ma insel ! ( daca nu ma insel ca si perioada , oricum a fost adoptat)puneti codurile an aplicare,nu mai stati si amanati la nesfarsit .eliberati oameni nevinovati din puscariile mizere pline de paduchi si gandaci.pline de raie si mizerie,stand cate 25-30 de oameni an 12mp.cu un singur wc.mizer.rusine sa va fie mai va-n,trebati de-ce santem condamnati la cedo.
cand va intra in vigoare noul cod penal cei care mai au de executat si nu sunt eliberati pana atunci vor putea sa beneficieze de o recalculare a pedepsei?si daca li se reduce din pedeapsa vor mai avea parte si de eliberare conditionata?dar cei care erau minori la data infractiunii vor putea sa se elibereze conditionat la 1/3 din pedeapsa?nu-mi este clar .va rog .plizzzzzzzz
Buna ziua as dori sa stiu daca s-a aprobat legea care contesta tragerea in raspundere a unui magistrat, deoarece nu a fost atent la sentinta data si a trimis un om nevinovat in puscarie,si ce as putea face sa remediem situatia ,daca as cere recurs de caz dar cu un alt magistrat as rezolva ceva
ok are avocat dar nu prea a facut mai nimic pt el ,va rog sa imi spuneti daca as putea pe baza articolului 19 sa ii mai diminuam din pedeapsa ,asta ne intereseaza acum ca avocati nu stiu decat sa ceara bani atat ,sau recomandatimi un avocat bun va rog urgent
buna ziua,
sunt iubita unui detinut care a fost inchis pe nedrept pt viol ,dar pana vom dovedi ca este nevinovat eu si familia lui mai dureaza ,am facut recurs la curtea constitutionala a romana asteptam raspuns,dar nu aceasta este intrebarea mea ,m-ar interesa sa stiu daca am putea pe baza articolui 19 sa ii mai diminuam pedeapsa deoarece a fost condamnat definitiv la 10 ani dar daca cititi dosarul veti rade pt ce a fost el condamnat fara dovezi doar pe o declaratie inpotriva lui desi proba de la institut a fost negativa ca n-a fost nici un contact sexual ,dar asta e lege din romania si numai aici se poate intampla asta dar vom dovedi asta si vom cere daune atat la aceea fiinta daca se poate numi asa o pers care face rau unei pers care nici nu a cunoscuto vreodata ,ce ma sfatuiti sa fac deoarece el are deja 2 ani de cand este la penitenciaru rahova ,va rog sa ma ajutati cu un sfat cum as putea sa ii mai diminuam macar din pedeapsa se poate pe baza articolului 19 ,:( justitia din Romania lasa de dorit dar vom dovedi ca e nevinovat si vom face noi dreptate de no sa ii cerem procurorului si pe masa si pe tasu ca data viitoare sa nu mai inchida cazu aiurea fara probe si sa faca diferenta cine e vinovat si cine nu ,oare ce invata un avocat dar sa inchida un om nevinovat ,dar atat ,urat foarte urat dar exista si cineva mult mai puternic si toti vom fi judecati pt faptele nostru sa vedem atunci ce va face ,bravo justitiei din Romania=D> aici totul este posibil