avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Redozare pedeapsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Redozare pedeapsa

buna ziua,

sunt iubita unui detinut care a fost inchis pe nedrept pt viol ,dar pana vom dovedi ca este nevinovat eu si familia lui mai dureaza ,am facut recurs la curtea constitutionala a romana asteptam raspuns,dar nu aceasta este intrebarea mea ,m-ar interesa sa stiu daca am putea pe baza articolui 19 sa ii mai diminuam pedeapsa deoarece a fost condamnat definitiv la 10 ani dar daca cititi dosarul veti rade pt ce a fost el condamnat fara dovezi doar pe o declaratie inpotriva lui desi proba de la institut a fost negativa ca n-a fost nici un contact sexual ,dar asta e lege din romania si numai aici se poate intampla asta dar vom dovedi asta si vom cere daune atat la aceea fiinta daca se poate numi asa o pers care face rau unei pers care nici nu a cunoscuto vreodata ,ce ma sfatuiti sa fac deoarece el are deja 2 ani de cand este la penitenciaru rahova ,va rog sa ma ajutati cu un sfat cum as putea sa ii mai diminuam macar din pedeapsa se poate pe baza articolului 19 ,:( justitia din Romania lasa de dorit dar vom dovedi ca e nevinovat si vom face noi dreptate de no sa ii cerem procurorului si pe masa si pe tasu ca data viitoare sa nu mai inchida cazu aiurea fara probe si sa faca diferenta cine e vinovat si cine nu ,oare ce invata un avocat dar sa inchida un om nevinovat ,dar atat ,urat foarte urat dar exista si cineva mult mai puternic si toti vom fi judecati pt faptele nostru sa vedem atunci ce va face ,bravo justitiei din Romania=D> aici totul este posibil
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:50, 21 Septembrie 2011
Mergeti la un avocat care sa studieze dosarul la arhiva, sa faca copii de pe sentinta si sa se pronunte in cunostinta de cauza.
ok are avocat dar nu prea a facut mai nimic pt el ,va rog sa imi spuneti daca as putea pe baza articolului 19 sa ii mai diminuam din pedeapsa ,asta ne intereseaza acum ca avocati nu stiu decat sa ceara bani atat ,sau recomandatimi un avocat bun va rog urgent
Nu cred ca exista sanse.
Pe de alta parte , pentru a discuta despre existenta unor sanse , trebuie ca un avocat sa consulte dosarul.
Fara a cunoaste actele si lucrarile dosarului , precum si caile de urmat ,nu se poate discuta despre aceasta posibilitate
Pentru art 19 trebuie sa faca un denunt pentru anumite infractiuni si persoana sa fie condamnata.
Recursul de la Curtea Constitutionala se va respinge ca inadmisibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat pe nedrept maryann maryann Buna ziua! Sint un cetatean de rind si ma aflu intr-o situatie foarte grea si foarte complicata din puct de vedere al justitiei din romania. in fapt: sint ... (vezi toată discuția)
Extradare,sfat admisibilitate dacodrakon dacodrakon Buna ziua, am si eu o intrebare cu privire la extradare europeeana,in cazul in care persoana condamnata in romania la 3 ani, pt violare de domiciliu al2,iar ... (vezi toată discuția)
Condamnare pe nedrept cuziamusia cuziamusia Cum se poate rezolva urmatoarea situatie; cineva a fost acuzat ca a comis o infractiune. Acuzatul intodeauna s-a declarat nevinovat. Politistul care a facut ... (vezi toată discuția)