avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Activitate tomas11

Activitate tomas11

despre un licentiat in drept este vorba.
Buna ziua , am o scurta nelamurire , poate un licentiat in drept sa reprezinte un O.N.G. in instanta, in legatura cu dreptul la vot al persoanelor din Diaspora?

Buna ziua, am o intrebare se poate face cadastru pe un teren aflat in succesiune?
Răspuns la discuția Munca, demisie
nu vreau sa ajung in instanta, iar cu itm e foarte greu... relatiile sunt in floare, eu vreau doar sa fac conducerea sa-mi respecte drepturile, adica ce am semnat sa se respecte sau ce e peste doar cu acordul meu ,nu cu amenintari.
Răspuns la discuția Munca, demisie
va multumesc, ne-a pus sa semnam un act aditional prin care ni s-a spus ca e vb de majorarea salariului dar prin care ne trecea si la 4 h, cand au vazut ca-l citesc au inceput sa spuna tot felul de baliverne gen asa e iarna...,din pacate toti am semnat dar numai 4 h nu stam..
Discuție Munca, demisie
Buna ziua tuturor, am o nelamurire mare de tot? la un contract de munca de 4h/ zi durata preavizului in caz de demisie este aceeasi ca la 8 h?
Se poate face si cerere de demisie fara preaviz?
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția sambata lucratoare?
mutumesc ptr raspuns dar totusi cum necum in zona gri , nu as avea obligatia sa lucrez sambata fara vointa mea,eu asa interpretez lucrurile...cel putin dupa ce am studiat codul muncii cat de cat.
Răspuns la discuția sambata lucratoare?
nu am primit acel cim ,desi l-am cerut, dar la semnarea lui , programul era de 8 h pe zi si 40 saptamanal stipulat in el, problema e ca desi se lucreaza 10 h sau chiar mai mult zilnic a aparut o noua regula cel putin verbal din partea angajatorului cum ca sambata ar fi obligatorie... dreptul la repaus saptamanal sa inteleg ca nu-l mai am?
Buna ziua , as doei si eu o lamurire cu un caz des intalnity in fenomenul muncii, la cam toti patronii. Ce pot sa-i spun unui patron care ameninta ca se scade din salariu daca angajatii(angajatul) nu se prezinta sambata de lucru?
Multumesc anticipat si respect!
Discuție contract
1. ce se poate face in cazul in care angajatorul nu a dat o copie angajatului cu privire la contractul individual de munca
2. concediul de odihna chiar daca nu a fost cerut in scris iar in 3 ani sa zicem de munca in cadrul aceleiasi unitati, nu am avut parte de el si nici de renumeratie pe ce cale sa-mi cer drepturile?
Va multumesc anticipat si astept raspunsuri !