avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters206369

Activitate ContSters206369

Răspuns la discuția Martor
va ...multumesc ---va spun ca partea reclamanta are tot interesul sa NU fie citat vanzatorul ca martor ,deoarece stie ca nu este in regula cu actele detinute ( detine un teren care nu coincide cu actele detinute )
de aceeea vreau si tin sa fie audiat acest martor , care totusi are un cuvant de spus ,, dar totusi sa sustina adevarul
la primaa instanta de judecata nu au fost audiati nici un martor , ci sa dat o sentinta doar pe actele depuse ,

a fost admis recursul meu , si cauza retrimisa spre rejudecare la instanta de fond , cu schimbarea judecatorului , dar va intreb daca pot in ziua in care se judeca , sa depun, pt ca data sta de 25 iunie , si nu stiu daca se mai poate depune
nu cred ca am fost inteles --- eu sunt parte in proces .. si as solicita ca vecinul care a vandut sa fie audiat ca martor , este esentiala ...pentru a se clarifica situatia cat mai corect
... mentionez ca nu a fost solicitat niciodata, deoarece noul cumparator nu vrut si a facut tot posibilul sa nu fie audiat , deoarece o marturie ...CORECTA .... l-ar fi dezavantajat in proces ...
deci pot eu solicita acest lucru ?
pot depune in ziua procesului la prima ora ?
sa-u o pot inmana si judecatorului dupa care sa o sustin /?
Discuție Martor
buna --- revin cu o intrebare ---- daca pot sa solicit instantei sa fie citat ca martor in proces . un vecin de parcela . care a vandut o sup de teren alaturata ,
mentionez ca eu sunt in proces cu noul proprietar, care cumparat..
procesul este dupa o sentinta data de instanta de fond , am facut recurs . am castigat recursul si acum sa retrimis spre rejudecare
nu a fost audiat niciodata
---- trebuie sa fac o cerere scrisa . sau pot sa solicit judecatorului in ziua procesului ?
buna dimineata---
am castigat un recurs la tribunal, prin care tribunalul a decis ca sentinta data de judecatorie sa fie casata in totalitate , si dosarul sa fie trimis inapoi spre rejudecare .... la judecatorie s a schimbat judecatorul care a dat prima sentinta
Este posibil , ca acum la rejudecare sa fie data aceeasi sentinta ca primul judecator.. sau trebuie sa tina cont de decizia tribunalului care mi a admis recursul ?
Răspuns la discuția fond funciar - recurs
radumircea a scris:

va multumesc frumos..
exista un termen de depunerea intampinarii, pana an ziua procesului sau m ai repede ?

Răspuns la discuția fond funciar - recurs
va multumesc frumos..
buna ziua --- am avut un recurs admis la tribunal , cu decizia de :
casarea sentintei data de judecatorie in totalitate , si retrimiterea dosarului spre rejudecare .
Acum la judecatorie , trebuie sa revin din nou cu o intampinare ?
in proces ,judecatorul va tine cont si de motivarea deciziei data de tribunal ?
ar mai trebui si alte documente depuse ?

va multumesc