avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... fond funciar --rejudecare dupa recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

fond funciar --rejudecare dupa recurs

buna dimineata---
am castigat un recurs la tribunal, prin care tribunalul a decis ca sentinta data de judecatorie sa fie casata in totalitate , si dosarul sa fie trimis inapoi spre rejudecare .... la judecatorie s a schimbat judecatorul care a dat prima sentinta
Este posibil , ca acum la rejudecare sa fie data aceeasi sentinta ca primul judecator.. sau trebuie sa tina cont de decizia tribunalului care mi a admis recursul ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 07:15, 22 Aprilie 2013
Instanta de fond in rejudecarea cauzei dupa casare este obligata sa tina seama de indicatiile date de instanta de recurs. Casarea fiind totala, se va rejudeca in totatlitate si de la zero dosarul in fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutia instantei de recurs ded ded Am facut recurs pentru anularea unui proces verbat de contraventie. Pe portalul instantelor apare urmatoarea sentinta: admite recurs-cu casare. Dispus ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna? sandel25 sandel25 Solutie: Admite recursul. Caseată în parte sentinţa recurată şi trimite cauza spre rejudecare către Judecătoria sector 2 ...... Au fost mai multe ... (vezi toată discuția)
Casare cu trimitere spre rejudecare la instanta de fond geo-vem geo-vem Am avut un recurs in contencios la Inalta Curte de Casatie , mi-a fost admisa cererea sa casat sentinta in totalitate si a retrimiso spre rejudecare ,asta ce ... (vezi toată discuția)