avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... fond funciar - recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

fond funciar - recurs

buna ziua --- am avut un recurs admis la tribunal , cu decizia de :
casarea sentintei data de judecatorie in totalitate , si retrimiterea dosarului spre rejudecare .
Acum la judecatorie , trebuie sa revin din nou cu o intampinare ?
in proces ,judecatorul va tine cont si de motivarea deciziei data de tribunal ?
ar mai trebui si alte documente depuse ?

Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 12:49, 9 Aprilie 2013
da, depuneti intampinare. judecatorul este obligat sa urmeze indicatiile instantei superioare (de recurs) si sa rejudece in limitele aratate de instanta de recurs.

daca credeti ca va folosesc alte acte, le veti depune anexate intampinarii.
va multumesc frumos..
radumircea a scris:

va multumesc frumos..
exista un termen de depunerea intampinarii, pana an ziua procesului sau m ai repede ?

5 zile inainte de termenul de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond funciar --rejudecare dupa recurs ContSters206369 ContSters206369 buna dimineata--- am castigat un recurs la tribunal, prin care tribunalul a decis ca sentinta data de judecatorie sa fie casata in ... (vezi toată discuția)
Rejudecare prima zi infatisare eugen82 eugen82 Buna ziua, intrebarea mea este urmatoarea: O hotarire de fond a fost respinsa pentru autoritate de lucru judecat (exceptie invocata de pirit) , Instanta de ... (vezi toată discuția)
Casare cu rejudecare omatcons omatcons Bună ziua. Am un proces în calitate de pârât având ca obiect -fond funciar-, la o judecătorie din MM. În primă instanţă acţiunea reclamantului a ... (vezi toată discuția)