Sora mea are 65 ani. Toata viata ei a crescut 6 copii .Nu a lucrat decat cativa ani ca infirmiera.Copii sunt majori la casele lor si ea a ramas doar cu sotul care are pensie.Ea poate beneficia de pensie? avand in vedere ca a crescut atatia copii si doar sotul a lucrat.
Multumesc din suflet!
am facut un curs de recunoastere a diplomei ce o aveam in tara. a fost 3 zile in uk la un centru de formation si cred ca a fost de max 300 lire
Multumesc.
vream sa stiu daca notificarea ce am primito are vreo o valoare juridica.
In ea ma roaga frumos sa le depun banii intr-un cont si un aliniat din actul aditional unde spune de plata a 5000 de lire.
Mentionez ca nu am primit nici un fluturas si nici copia de contract de la ITM/in aceasta perioada.
Multumesc din suflet
Am primit notificare de la fostul angajator care m-a dat afara pt ca am parasit locul de munca din stainatate.Am plecat de urgenta din UK din cauza unor probleme de familie .
In data de 2.10.2015 mi-a desfacut contractul de munca indisciplinar.(dupa 3 luni de UK)
Azi in 21 .10.2015. mi-a venit acasa scrisoare cu recomandare >Notificare in care fosta firma angajatoare din Ro imi cere 5000 de lire UK pt cursuri si sa le virez banii in timp de 15 zile .
Ma mai poate ataca in instanta pt recuperarea sumei dupa ce mi-a inchis contractul? In contractul de 1 an de zile e mentionata suma de 5000 de lire daca renunt la contract.
:sorry:
Sunt la varsta de 64 ani si vreau sa divortez!
Vreau sa stiu daca pot primi pensie de intretinere de la sotul care are o pensie (frumoasa.)
Eu am fost si sunt o casnica de o viata (am lucrat f putin) deaorece am crescut 6 copii.(acum majori)
Nu detin nici o pensie.
Multumesc!
Asi dori sa stiu daca e normal ca executarea silita sa se faca daca nu am fost instintata pesonal .
Nu sunt in tara dar mi-a spus vecina ca am in cutia postala un plic cu o executare silita pt o rovineta din 2011.
Eu stiu ca in 2012 nu am putut plati la posta impozitul pe cladire si masina pt ca aveam aceasta amenda.Eu stiu ca am platit-o (chitanta sigur nu o mai am) Dar acum la posta nu mai figurez cu nici o restanta.(au intrebat copii, si platit impozitele)
CE SA FAC? sa platesc 760 ron din care 450 e taxa executorului!
In tara am rate la brd (card de salariu) poate ma trezesc ca imi trag de pe card.
va rog sa ma ajutati! cu un raspuns:((
Buna ziua,
Sunt o femeie simpla de la tara si asi dori sa ma ajutati cu o problema ce o avem la noi in fabrica si credeti-ma ca avem aceasta problema de mult timp.
Problema noastra e ca lucram non stop 12/24 fara sa avem sambete duminici libere.
Avem 240 ore pe luna cu toate ca in contract scrie 8 ore.
Domn Patron nu vrea sa schimbe programul cu toate ca suntem distruse fizic stam 12 ore in frig in picioare si numai noi stim cum e.Contractele sunt pe 2 luni.
E un permanent dute vino si un stres maxim.
Firma la care lucram e o firma de mezeluri unde nu se intentioneaza sa se faca al 4schimb.
este normal?