avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters207071

Activitate ContSters207071

Va rog sa -mi spuneti si mie daca exista vre-o lege in care sa reiasa ca un fost angajat poate solicita o caracterizare / scrisoare de recomandare de la fostul loc de munca .
Mentionez ca colaboararea s-a incheiat cu acordul partilor si pe timpul colaborarii nu au fost probleme de gen abateri de regulament , furt , etc .
Multumesc !
Buna ziua ,

Daca esti in concediu de odihna si iti moare soacra , in aceasta perioada mai beneficiezi de cele 3 zile libere in plus sau se pun din cele din concediu ?
Daca da va rog sa ma si ajutati sa-mi spuneti in baza carei legi pot face cerearea .
Multumes anticipat !
Buna ziua ,

Scuze de intrebare ( caci poate fi putin tampitica ) dar o fac :
CAND TE AFLII IN PERIOADA DE PREAVIZ ( se incheie contractul / colaborarea ) POTI CERE SA INTRII IN CONCEDIU DE CRESTERE A COPILULUI DE PNA LA 2 ANI ?????
Teoretic raspunsul e bun dar practic e mai greu de pus in opera caci de aceste inundatii am parte de ceva timp cei de la asociatie nu vor sa imi inregistreze cererea ca sa am o patalama la mana de unde rezulta si refuzul de ajutor al acestora iar vecinul nu-mi deschide nici usa sa vorbim nu mai zic de reparatii .
Iar la asigurari imi trebuie hartie de la Asociatie ca au luat la cunostinta ........................
Eu nu pot face dragoste cu sila dar am nevoie macar de un numar de inregistrare macar .........................
Buna seara ,

Va rog sa-mi spuneti in baza carei legi si ce articol il pot obliga pe Presedintele de Asociatie de Proprietari sa imi inregistreze o solicitare / cerere de ajutor din partea Asociatiei ca ma tot inunda vecinul de deasupra din cauza unei tevi sparte .
Si daca acesta refuza ce sanctiuni se pot lua si unde ma pot adresa .
Multumesc !
adrian_bolohan2001@yahoo.com