avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de crestere a copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de crestere a copilului

Buna ziua ,

Scuze de intrebare ( caci poate fi putin tampitica ) dar o fac :
CAND TE AFLII IN PERIOADA DE PREAVIZ ( se incheie contractul / colaborarea ) POTI CERE SA INTRII IN CONCEDIU DE CRESTERE A COPILULUI DE PNA LA 2 ANI ?????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:43, 27 Mai 2011
Da, se poate face acest lucru ... in perioada de preaviz se poate suspenda c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil dupa concediere colectiva ana_dy ana_dy Buna ziua, La sfarsitul lunii mai, compania la care lucrez isi va inceta activitatea (mutarea fabricii in alta tara). In momentul de fata sunt in concediu ... (vezi toată discuția)
Angajat perioada nedeterminata dupa intoarcerea din concediu crestere copil angajat din nou pe o perioada determinata lungu_iulia lungu_iulia M-am angajat acum 5 ani intr-o companie si am avut contract de munca pe perioada determinata. Acum sunt in concediu de crestere copil ( varianta cu 2 ani). ... (vezi toată discuția)
Revenirea din concediu pentru creºtere copilului în vârstã de pânã la 2 ani. chrisbia30 chrisbia30 Bună ziua, Am tot căutat pe internet despre problema care o voi expune mai jos dar am găsit ceva vag sau păreri contradictorii. Un salariat a intrat în ... (vezi toată discuția)