avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Activitate Searchph

Activitate Searchph

Daca vand o masina a unei firme neamortizata integral cu un pret mai mic decat valoarea contabila ce se intampla cu suma ramasa neamortizata?
Răspuns la discuția Ordin de compensare
deoarece am primit adresa de infiintare a popririi asiguratorie ,eu fiind tert poprit dar avand si sume de recuperat de la debitor si doream sa compensez sumele cu o data anterioara instiintarii
Ordinul de compensare poate fi emis pe o data anterioara achizitiei formularelor de compensare?
Scadenta unei facturi poate fi specificata in contractul in baza caruia se emite factura ?chiar daca nu a fost specificata pe factura
Dupa instituirea masurilor asiguratorii o firma poate compensa facturi care sunt in scadenta.? Mentionez ca in spatele acelor facturi sunt contracte care prevad posibilitatea compensarii facturilor inainte de instituirea masurilor.
Răspuns la discuția Compensare facturi
Ce presupune acest lucru ?
daca avem un debit catre o firma din luna dec 2010 mai mare de 10000 ron iar in luna mai2011 respectiva firma are la randu-i un debit la noi de acceasi valoare,se poate face compensarea facturilor prin ordin de compensare?
Răspuns la discuția insolventa
Noi avem un debit fata de respectiva societate, insa si respectiva are un debit catre noi. Aceste debite s-au compensat. Creditorul (respectivAnaf) a infiintat poprirea noastra pentru debitul nostru desi dupa cum spuneam respectiva societate are debit la noi.Mentionez ca respectiva firma va intra in insolventa.
Discuție insolventa
Am calitatea de tert poprit datorita unei firme care mai are inca debite fata de mine. Daca respectiva firma va intra in insolventa debitele acesteia se prescriu?
Răspuns la discuția Poprire asiguratorie
Nu era facuta.Factura este intocmita la data finalizarii lucrarilor din contract, dar dupa incheierea controlului.