Scuze pentru eroarea de editare,este vorba de 102 lit h adica
h) neexecutarea de către proprietar a lucrărilor de întreţinere, reparaţii sau de înlocuire a elementelor de construcţii aflate în proprietatea sa individuală, dacă aceasta este de natură să aducă prejudicii celorlalţi proprietari. Fac excepţie cazurile în care au fost îndeplinite prevederile art. 30 alin. (5);
Și mă refer la sancțiunile financiare,daca proprietarul care are defecțiunea la instalații produce în continuare prejudicii altui proprietar și refuza să remedieze defectul.
Multumesc pentru înțelegere.
Cine are obligația de a aplica sancțiunile din legea asociațiilor de proprietari.
Mă refer in special la art 130 lit h.
Mulțumesc.
In timp ce faceam manevre sa parchez masina pe o strada, intr-o parcare amanejata, fara intentie,am lovit cu bara din spate a masinii pe care o conduceam bara din fata a unei masini care era parchata(soferul acesteia era in masina).
Impreuna cu acesta am facut o evaluare a pagubelor(ii zgariasem bara).
Am facut o intelegere pe cale amiabila,accident fara victime,si i-am dat copie dupa asigurarea RCA.
Acum catva timp am primit o citatie de la judecatorie in care am fost chemat ca intervenient fortat in conflictul juridic dintre cele doua firme de asigurari.
Intrebari: Nu inteleg ce trebuie sa scriu in intampinare, atat timp cat in itelegerea amiabila am trecut ce s-a intamplat precum si schita cu lovirea usoara.
Care este rolul meu in cearta intre firmele de asigurari ,ca una cere un tarif iar cealalta il considera prea mare..
Multumesc anticipat.
Firma la care am lucrat nu mi-a platit salariu pe ultima luna lucrata ,imediat dupa aceea cerand intrarea in insolventa,cerere aprobata de instanta aceasta numind un judecator sindic.
Dupa o perioada am trimis un mail catre firma care a .fost desemnata sa administreze juridic firma la care am lucrat sa-mi elibereze actele necesare accesarii fondului pentru garantarea salariului dar nu am primit niciun raspuns.
Mentionez ca drepturile salariale erau pe luna decembrie 2017 si in decembrie 2018 firmei la care am lucrat i-a fost aprobata insolventa de catre instanta si radiata din Registrul Comertului.
Cum pot sa intru in posesia actelor necesare recuperarii salarilui.
aceasta cerere se poate trimite si pe mailul judecatoriei daca aceasta este din alt oras,si exista o cerere tip sau nu.Multumesc
Va rog sa-mi raspundeti cine se face vinovat de greselile dintr-o hotarare judecatoreasca, gresala in nume persoana, a datei de nastere, cu toate ca in alt paragraf sunt scrise corect,precum si cine si cum se pot corecta?
[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Am fost angajat la o firma pana pe data de 10 iunie, cand am plecat la terminarea preavizului.
Problema este ca angajatorul mi-a spus ca salariul pe luna mai mi-l da pe 17 iulie, ca asa a decis patronul, iar cel din iunie mi-l da pe undeva prin august.
Conform codului muncii salariul se da cel putin odata pe luna , iar codita daca firma are greutati financiare in acest caz nu este valabila.
Avand in vedere: cu aer nu se poate trai iar facturile nu tin seama de cheful unui patron de a face el legea si nu a respecta legislatia tarii eu va intreb :
CUM PROCEDEZ?