avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Activitate klmaria

Activitate klmaria

Răspuns la discuția recursul
.Deci iam trimis un email multumind ui ptr serviciu din timpul procesului si spunindui ca altcineva se va ocupa de recurs..chiar mi a trimis un email spunindu mi ca are un gust amar in urma colaborari,iar eu sunt pe cale sa imi pierd proprietatea daca tot veni vorba de gust amar...nu specifica nimic despre recurs contractul anterior, am achitat tot ce trebuia.cred ca recursul ei este si dupa data limita ptr recurs, ca sa nu mai spun ca mia adus la cunostiintza cu 7 zile inainte de data limita ptr recurs ptr ca a fost plecata din tara....,sper sa scap de ea cu bine...eu ne fiind in tara am vorbit astazi cu noul avocat cu care am si semnat un contract,se va informa miine la judecatorie
Discuție recursul
am hotarit ca ptr recurs sa schimb avocatul,iam comunicat lucrul acesta si nici nu am semnat vreun contract.nu am fost de acord cu motivele de recurs lucru pe care i l am spus de indata ce am vazut recursul.alt avocat a formulat recursul oficial.acum imi cere bani precum ca a tmia trimis recursul si ca la formulat,asta bineinteles dupa ce alt avocat a facut recurs.....ce pot face in cazul asta..ma simt abuzat de aceasta persoana as putea spune hartuit
Răspuns la discuția chitanta de mina nenotarizata
expertiza grafologica facuta de biroul de criminalistica bucuresti.este deja la dosar
ce ma sfatuiti...am dovedit prin expertiza grafologica ca reclamanta a semnat atit la cumparator(ea insasi) cit si la vinzator(bunica mea care a decedat in 1995).deci actul pe care sa bazat acest proces e fals,insa judecatoarea a considerat ca terenul ii revine reclamantei precum ca sia construit casa si ca lumea o stie in zona
X-(
din 1995 eu am platit taxele, titlul de proprietate este la mine, succesiunea facuta,urma intabularea, insa in urma cu 2 ani a aparut o chitanta de mina nenotarizata pe care grafologul a apreciat o ca falsa, martori care sunt inscrisi in chitanta nu au aparut la proces,pina si ptr mine fara studii de drept mi se pare absurd,oricine poate inscena o astfel de recuperare de terenuri...gerberga a scris:

Nu numai acea proba a fost probabil administrata in dosar ci si martori, istoric de rol fiscal...

Se poate cere stramutarea dosarului, numai ca nu stiu ce sanse aveti...

nu mai inteleg nimic.am dovedit ca persoana X care detine chitanta de mina prin care se presupune ca sa vindut terenul a semnat atit in dreptul cumparatorului X cit si in dreptul vinzatorului Y care este decedat(bunica mea).deci a fost facuta experiza grafologica a unui inscris facut de mina de X si chitana in cauza,scrisul este unu si acelasi.cum poate un judecatur sa dea cistig de cauza persoanei X..sunt unicul mostenitor,am platit taxele la zi din 1995 pina azidar pamintul este in alt oras deci nu am de unde sa stiu ce sa intimplat acolo.as dori mai multe pareri.se poate muta procesul la recurs in alt oras?
Considerati corect a decizia pe care am aratat o mai sus.?
-titlul este la mine ,fratele meu a renuntat in favoarea mea...deci un inscris al persoanei respective catre mine si acel inscris de mina au fost depuse ptr experiza ,dupa cum am spus mai devreme sa dovedit ,de catre un expert ales de tribunalul buzau, ca aceiasi persoana a scris in dreprul vinzatorului...deci acel act e fals...atentie acum solutie in cazul procesului "Solutie: Admite actiunea. Respinge cererea reconventionala. Cu recurs. " nu am priceput eu cind am vazut online insa avocata im sune ca inseamna ca am pierdut acel proces....are cineva sfaturi ...va multumesc
sa facut expertiza semnaturi si sa dovedit ca reclamanta a semnat si in dreptul vinzatorului si al cumparatorului (care este chiar ea),astept solutia din septembrie...multumesc de respunsuri
catalin ciobanu a scris:

putin probabil, ca in cazul dv. sa fie pronuntata o hotarire care sa tina loc de act de vinzare cumparare. luati legatura cu un avocat si, printre alte probe, solicitati expertiza judiciara a semnaturii.

de ce accepta un judecator o asemenea chitanta nenotarizata,atita timp cit acea scrisoare putea foarte bine sa fie facuta acum doua zile....orice persoana impreuna cu alti 2 martori care in unele cazuri pot fi chiar rude de gradul intai,pot pune la cale un asemenea scenariu....are vreo logica gindirea mea?? va multumesc