avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Activitate omiduta7477

Activitate omiduta7477

Buna ziua, va rog frumos, aveti un model, template de Memoriu justificativ din care să reiasă condiţiile în care se desfăşoară activitatea - act de proprietate al spaţiului; - contract inchiriere etc. ; - dotări şi echipamente utilizate; - numărul, structura si calificarea personalului care prestează serviciile de mediere. Nu stiu cum sa-l compun. Rog putin ajutor. Multumesc, Michaela
Răspuns la discuția SCHIMBARE DENUMIRE FIRMA
:thumbup::D
Deci chiar nu stii cum sa mai faci sa fie............ bine!!!! Unii exagereaza, dar au painea si cutitul in mana, altii..........
cred ca o sa scriu "In conformitate cu prevederile art. 17 alin. (3) din Codul Muncii/2003 cu completarile si modificarile ulterioare sunteti informat cu privire la urmatoarele"
1. Se modifica numele angajatorului, persoana juridica, din cutare in cutare
De acrod cu ce spune freelis, insa......... doamne ajuta. Cum oi scrie in aditional...........nu stiu, ca n-am nevoie de acordul salariatului sa schimb denumirea firmei, dar............. stapanul nostru !!!!!!
Dragilor.................in urma unui control, spre surprinderea noastra, ni s-a dat masura sa facem aditionale la CIM active cu informare privind schimbarea denumirii societatii - se spune ca nu am resp. art. 17 alin. 3 lit.a codul muncii, insa noi am facut informarea pe email catre toti colegii!!!!!!!! Nu scrie nicari in codul muncii ca sa faci iformarea prin act aditional!!! Insa............. Tot inainte !!!!
Răspuns la discuția negociere CCM la nivel de unitate
Ok. Multumesc frumos pentru raspuns.
Răspuns la discuția negociere CCM la nivel de unitate
Convocatorul poate fi trimis sub forma de email catre toti angajatii? Convocatorul pentru initierea votarii reprezentantilor salariali.
Multumesc frumos. Deci daca il semnez, are valoare juridica in eventualitatea vreunei discutii cu angajatorul. Asta vroiam sa stiu.
Ideea era ca nimeni nu te forteaza sa semnezi un aditional indiferent ce contine el daca nu vrei. Nu ne-a obligat nimeni, insa voriam sa stiu daca exista vreun temei legal, daca semnez, in cazul vreunui litigiu, pot fi tras la raspundere, are valoare juridica?
Buna ziua,

As dori sa intreb in baza caror legi, pot face act aditional prin care sa se stipuleze faptul ca salariatul isi ia obligatia sa nu ia initiativa incetari CIM cat espe implicat intr-un proiect in cadrul companiei? Angajatorul isi ia obligatia fata de clientii sai sa predea la timp proiectele, dar in timpu ldesfasurarii proiectului, unii angajati parasesc firma astfel ca angajatorul nu-si poate indeplini obligatiile ref. la termenele predarii proiectului.
Multumesc anticipat,
Ania