avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Activitate yoannacri

Activitate yoannacri

Răspuns la discuția taxa de succesiune
am aflat doar din vorbe ca ar fi cedat dreptul sau surorii inca din viata cum pot verifica daca este adrevarat.Si inca ceva cand se face taxa de succesiune si se emite certificatul de mostenitor propritatile nu iau ca titulat cel ce ramane.Am fost la primaria de unde apartinea si erau trecute atat bunica mea cat si matusa mea.Daca ea era cea care avea intreaga parte si cea a tatalui meu nu trebuia sa fie doar ea trecuta.Asta rezulta ca nu e facuta succesiunea la moartea bunicii?Va rog cei ce stiu sa mi de-a niste sfaturi si pasii ce-i pot urma pentru a verifica informatia .Va multumesc!
Răspuns la discuția taxa de succesiune
Multumesc pentru indrumari
Mai am insa o nelamurire cum pot afla daca avea conturi in banca si actiuni?
mi-a murit tata-l si as dori sa fac succesiunea
sunt unicul copil
ce acte imi trebuie si unde se fac demersurile necesare
sunt in concediu crestere copil (2 ani ) ,inainte de a naste am fost in somaj ,iar din somaj am nascut.Unde trebuie sa ma duc pentru a ridica adeverinta pentru medicul de familie sa arat ca sunt asigurata pentru a-mi da trimitere la doctor de specialitate.Va rog astept raspuns urgent.Cumva de la directia de asistenta sociala unde am depus dosarul pentru concediu?
Răspuns la discuția violenta domestica
multumesc din suflet pentru sfaturi
Am un copil insa nu sunt divortata pot obtine prin instanta pensia alimentara sau trebuie intai sa deschid actiune pt divort si dupa sentinta definitiva mi se v-a stabili pensia minorului.Ce acte-mi trebuie pentru deschiderea actiunii pentru pensia alimentara si care ar fi pasi de urmat.
Multumesc anticipat!
Am fost la IML pentru certificat insa mi-l pot ridica in 10zile lucratoare aprox(14 zile calendaristice)ce pot face pana atunci sau dupa ce-l ridic unde pot merge mai departe.
unde pot sa se adaposteasca mamele cu copii daca sunt abuzate fizic de catre soti.Centre in Bucuresti?Astept raspunsuri.
Am inteles dar pb e ca da fara sa lase urme adica in cap,urechi cum pot dovedi ?Prin martori ?Am persoane care au asistat mai putin familia.
Buna ziua!
Este prima oara cand scriu insa nu stiu f ,multe despre acest site.As dori sa ma informez ce si cum se pedepseste violenta domestica(fizica) intre soti?
Daca se face o declaratie pe propria raspundere la notariat in care isi i-a angajament ca nu mai foloseste violenta este luata ca proba intr-un proces?
Astept raspunsul dumneavoastra urgent.
Multumesc anticipat!