avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Activitate Natalia Negrea

Activitate Natalia Negrea

Răspuns la discuția Amenzi aplicate de Asociatie
tare ma indoiesc ca exista o hotarare a adunarii generale, cu speta disputata cu membri Asociatiei a Asociatilor la care sa se fi stabilit " amenda" . eu zic sa incepeti cu o sesizare la serviciul Locato din cadrul Primariei si s-ar putea brusc sa isi revina presdintele Asociatiei. A , si dupa ce vine amenda de la Locato, as propune locatarilor schimbarea presedintelui
in ce localitate sunteti?
ar merita sa le cereti daunemoral pentru discriminare, plus o cerere de efcatuare a unui control din partea Consiliului Local ( au organ de control pentru Asociatii)
treaba-i simpla. toate prefecturile judetene au postat pe sit-urile lor oficiale comunicate gen " nu se mai emit autorizatii pentru colectarea deseurilor industriale reciclabile de la persoane fizice" dati pe google: "autorizatie colectare Prefectura..." si veti gasi comunicatele
Răspuns la discuția anchete a la Hunedoara
multumesc din suflet. am angajat un coleg penalist a studiat dosarul si a spus sa nu ma mai gindesc la asta, are politaiul ceva personal cu mine dar nu mai poate abera mult; de fapt toata lumea imi spune sa nu mai bag in seama asa aberatii dar eu sunt pusa sub invinuire!!!!!!!!pot sa fac ceva?
Ma numesc N.N. De 13 ani redactez acte pentru ORC (infiintari societati, cesiuni, suspendari etc); biroul meu fiind in piata orasului si raportul pret-calitate excelent am clientela continuu (premiata CCI).
caz 1: In decembrie 2009 am redactat standard o cesiune (redcatez apoi oamenii semneaza cu CI in fara referentului ORC care le verifica identitatea si contrasemneaza daca e OK). Ulterior am auzit la Registru ca unul din acei oameni avea Carte de Identitate falsa Am fost chemata la Politia mun. Hunedoara (dl. C) am declarat ce v-a povestit si concluzia anchetei: s-au savarsit infractiunile de UZ DE FALS si COMPLICITATE LA CESIONAREA DE PARTI SOCIALE FICTIVE si EU SUNT CEL PUS SUB INVINUIRE.
Pe Cartea de identitate era un barbat brunet eu sunt o fata blonda nu stiu cum puteam eu uza de acel act cit despre partile sociale tot caut ce legatura am eu cu ele dar n-o gasesc.
caz 2: Tot in 2009 un om din localitate pentru prima lui firma i-am redactat SRL;m-i s-a ca dupa vreun an de la infiintare nu si-a platit omul ceva impozit. Tot eu sunt invinuit.
“Temeiul inceperii urmaririi penale”: au ajuns de-a lungul timpului la politie (pentru impozite sau altele) “multe” firme la care le-o fi redactat vreodata ceva: vreo 5. DIN MIILE DE CLIENTII
Va rog un sfat
Răspuns la discuția Avocat Deva
sunt avocat din Deva...depinde mult si de speta pe care o ai ca sa-ti pot recomanda: penalis, civilist, etc. Avocati cunoscuti ca seriosi si cu onorarii de bun simt sunt multi: din pacate ar fi ilegal sa iti recomand citeva nume dar daca mergi pina la Barou ( in spate la mag Tineretului) si le rogi pe secretare cred ca pot sa te indrume care pe ce sunt specializati. Sper sa ajute
Răspuns la discuția Uz de fals
p.s. sper sa pot fi si eu de autor cu ceva. sunt specializat in civil si comercial
Răspuns la discuția Uz de fals
il cunosc bine de o viata (de 14 ani), f bine si m-am interesat personal la ORC toti au vazut CI n-aveai cum sa sti ca-i fals iar cu privire la " probe" politaiul nu-i spune decat art. din codul penal si ca restul e secret, n-are voie sa stie nimic despre ce-i impotriva lui sau de cursul dosarului.
Oricum multumesc mult, o sa va tin la curent, ca speta. Multumesc.
Discuție Uz de fals
speta: un consilier juridic lucreaza la un birou de redactari acte pentru SRL (cesiuni, infiintari, etc)e foarte operativ si are in permanenta foarte multi clienti, de ani de zile (citeva zeci pe luna). Se prezinta doi clienti cu cartile de identitate, toate actele originale de firma, stampila unul vrea sa-i cedeze celuilalt firma, solicita redactarea li se redacteaza standard dosarul si ca orice clienti sunt insotiti la ORC. Acolo referentul autorizat verifica dosarul, le verifica CI si le da sa semneze in fata lui si contrasemneaza. Dupa citeva zile la ORC in baza de date se depisteaza ca o CI era falsa si trimis dosarul la politie. Dupa un an politia il cheama pe jurist la declaratii acesta declara ce v-am povestit (p.s. buletinul nu aveai nici o sansa sa banuiesti ca-i fals si poza era a omului). Apoi juristul e instiintat de politai ca s-a dispus (impotriva lu juristului) inceperea urmaririi penale pentru " tentaiva la uz de fals" si "complicitate la cesiune de parti sociale fictive". IAcum, de o luna juristul a devenit dupa ani de incercari avocat si pentru acest UP i se suspenda dreptul de a profesa profesii juridice, cred pt ca nu a avut premonitii ca o CI care-i va fi prezentata e falsa.( adica ramane fara o piine). Vreau sa spun ca acest coleg traieste numai cu sedative de o saptamanina si a ajuns de doua ori la spital de la soc. Intrebare ce sfat ii dati? chiar putea exista vinovatia ca eu n-o vad. mai stiti caz asemanator?