avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Activitate elero

Activitate elero

Buna ziua, va rog daca puteti sa mi spuneti daca in perioada concediului fara plata, fiind angajata pe un post definitiv in domeniul sanatatii, pot sa lucrez cu contract temporar, pe perioada determinata, la alt angajator, in Romania? multumesc
Răspuns la discuția Servicii salubritate
da, sa speram ca ne spune cineva cum se poate rezolva, pentru ca termenul de atac sau raspuns este de 15 zile si imediat trec.
Răspuns la discuția Servicii salubritate
Dar tocmai ca au astfel de cereri au infiintat o taxa "abuziva" pt amenajarea si intretinerea locurilor de depozitare a deseurilor. Cum se poate ataca aceasta hotarare,pt ca daca nu am gunoi nu ma intereseaza nici locul lor de depozitare? Adica nu au platitori (producatori de resturi menajere) si au introdus o taxa,pt ca asa cum spuneti au baza legala.Daca puteti dati-mi trimitere catre o lege,articol. Multumesc
Buna ziua,va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea problema. Eu am o proprietate si domiciliu pe raza orasului X si contract de servicii salubritate cu o firma din localitate. Mai detin o proprietate in alta localitate Y pe raza aceluiasi judet. Azi am primit o scrisoare recomandata de la primaria loc. Y cu informarea sumei de plata a impozitului proprietatii si SOLD o suma datorata pt servicii de salubrizare, ca fiind o hotarare a consiliului local al loc Y.
Va rog sa-mi spuneti in ce baza mi se poate impune o suma catre o societate cu care nu am contract si de ale carei servicii nu beneficiez,eu avand un contact la domiciliu. Multumesc.
Va rog daca se poate un raspuns de la un consultant, multumesc
Acolo mi s-a comunicat ca nu exista rol pe numele respectiv si este posibil ,pt ca fiind nationalizata,acum nu este proprietar statul ?
Buna ziua, asi dori cateva indrumari in urmatoarea situatie.Am descoperit de curand ca exista o proprietate a strabunicului meu patern, nationalizata si nerevendicata.Nu stiu nimic clar si nu pot afla de la primarie. Extras cf deci nu pot obtine pt ca nu stiu nr. Cum pot afla daca a existat vreo proprietate pe numele defunctului ? si cum ar trebui procedat in continuare? Multumesc anticipat
Buna ziua. Anul trecut am incheiat o polita de asigurare pana la termenul "stabilit" ,15 iulie. In 16 iulie s-a spus ca nu era obligatoriu acel termen ,ca dupa 1 an de la ...(nu mai stiu exact termenele),in tot cazul am platit egeaba si in mare graba sa nu am probleme.
Intrebarea este :cine aplica amenda si in ce baza ? multumesc
Buna ziua . cum pot sa aflu daca hotararea tribunalului de la Haga din 2008 a fost pusa in practica ,si daca da, este posibil ca beneficiarii acestei hotariri sa continuie prosesul de obtinere a drepturilor (casa nationalizata)
Răspuns la discuția impozitare venit recensamant
ok. multumesc.Credeam ca este doar 16%