avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Carte funciara - identificare proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Carte funciara - identificare proprietate

Buna ziua, asi dori cateva indrumari in urmatoarea situatie.Am descoperit de curand ca exista o proprietate a strabunicului meu patern, nationalizata si nerevendicata.Nu stiu nimic clar si nu pot afla de la primarie. Extras cf deci nu pot obtine pt ca nu stiu nr. Cum pot afla daca a existat vreo proprietate pe numele defunctului ? si cum ar trebui procedat in continuare? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: elero , utilizator 11:05, 10 Septembrie 2013
Initial desfasurati demersuri la autoritatea fiscala teruitoriala care poate comunica bunurile in evidenta fiscala pe rolul persoanei in cauza
Acolo mi s-a comunicat ca nu exista rol pe numele respectiv si este posibil ,pt ca fiind nationalizata,acum nu este proprietar statul ?
Ultima modificare: Luni, 9 Septembrie 2013
elero, utilizator
Va rog daca se poate un raspuns de la un consultant, multumesc
Ultima modificare: Marți, 10 Septembrie 2013
elero, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate mosteni dupa ce s-a incheiat sucsesiunea? filipf16 filipf16 Daca am facut inventarul dupa tata cu incheiere in 1984 mai pot solicita drept de mostenire dupa un extras cf pe care l-am obtinut ultelior care-i procedura ... (vezi toată discuția)
Mostenire si revendicare taniaa taniaa buna ziua, ma aflu intr-o sitoatie foarte complexa si daca puteti sa ma ajutati ca cateva sfaturi: strabunica mea a murit dandu-i nastere bunicii mele, ea ... (vezi toată discuția)
Masa succesorala eronata; drept sotie supravietuitoare asupra mostenirilor primite de sotul decedat HotPink HotPink Buna ziua, Am urmatoarea situatie cu care v-as ruga sa ma ajutati. Bunicul meu a decedat recent. In urma lui au ramas sotia supravietuitoare si fiul ... (vezi toată discuția)