avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Activitate simiondan

Activitate simiondan

Un proprietar care a beneficiat de legea 112/1995 poate sa faca si sa inregistreze cadastru pe terenul apartinand AFI ?
Buna ziua ! Ma poate ajuta cineva cu 2 probleme ? Ele ar fi : 1. O firma care are drept activitate prestarea de servicii medicale ,cod caen 8622 , poate avea si activitate comerciala ? Daca da , in ce procent ? 2 . Firma prestatoare de servicii medicale a oferit prin contract de comodat o parte din sediul sau catre o firma cu activitate comerciala . Facturarea utilitatilor ,apa , gaz , etc. se face catre firma cu activitate medicala . Cum poate firma comerciala sa-si treaca in contabilitatea proprie facturile utilitatilor ? Multumesc mult !
Buna ziua ! Ma poate lamuri cineva care diferenta intre PFA si PFI , ce profesii pot fi PFI si care sunt pasii de urmat pt. a fi PFI ? Multumesc !
Discuție 30%din somaj
Buna ziua ! Poate sa ma lamureasca cineva in legatura cu cei 30% din restul ajutorului de somaj ? Dupa 4 luni de somaj , m-am angajat cu contract de munca pe perioada determinata si program de 4 ore .Evident , ajutorul de somaj a incetat si mi s-a spus ca nu pot beneficia de cei 30 % . Este corect ?
Discuție Donatia
Buna ziua ! As dori sa stiu daca daca un imobil primit prin donatie poate fi vandut . Ma poate ajuta cineva ? Multumesc anticipat!