avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Activitate raul_bonea

Activitate raul_bonea

ce fac am inceput profesionisti am luat b dar dupa noua lege nu mai pot da restu de categ.dar bani la scoala i am dat ,o solutie?
Răspuns la discuția telefon defect garantie
Ok mersi pentru raspuns dar vii se pare normal sa merg din 2 in 2 luni cu el la resoftat doar pt.ca este in garantie eu raman cel putin 7 zile fara telefon in perioada asta...
Deci am cumparat un telefon de la cosmote in februari de atunci l-am dus de 2 ori in service cu aceas problema si acuma astept sa ma sune sa merg dupa el,ce se intampla daca ajunge a 3 oara in service cu aceas problema??sunt obligati sa imi schimbe telefonul?da sau nu? vreau un raspuns cat mai clar m-am saturat tot la o luna doua sa merg cu el la service sa raman fara telefon....
Discuție bon fiscal
Buna seara,am fost de curand intr-un local,am facut consumatie pe care am platito pe loc in cele din urma,barmana de acolo a inceput sa fie smechera si sa ceara bani pentru tot felu de comenzi care nu erau facute de catre mine,evident ca nu am platit nimic peste ceea ce am consumat si enervandu-ma i-am cerut acesteia bonu pe tot ce am consumat,aceasta a devenit agresiva lucru care conteaza mai putin dar a refuzat sa imi inmaneze bonu pe tot felu de aberati um ar fii ca e stricata casa ca nu merge si a inceput sa ne goneasca afara din local pe motiv ca nu i-am dat"ciubucu"sunt curios acuma probabil nu mai pot face nimic dar in alta situatie ce drepturi am pentru ca e jenant sa mergi undeva si sa te traga pe sfoara toate leprele societati.
Răspuns la discuția problema rate sau incompetenta
problema este in felul urmator ,poate gresesc dar trebuie aplates 15 lei ca sa imi spuna daca am platit si pt copie din cate am inteles ar trebui sa achit din nou suma este adevarat?
Buna ziua sunt elev la o scoala unde trebuie sa platesc ratele ,lucru pe care l-am si facut,am avut de achitat 4 rate a cate 450 ron pe un cont la banca transilvania ...fiind sfarsit de an am dus copi de pe toate facturile cate una la fiecare doua luni,problema este ca acuma la sfarsit de an doamna diriginta ne-a anuntat pe totii ca avem cate o rata lipsa la plata si acuma ne cere din nou toate chitantele in pacate a mea prima e de negasit in alta ordine de ideei le am pe ultimele 3 originalele,ce as putea face in acest caz sau in cazul in care ma pune sa o platesc pe aceea la care nu mai am factura ,sunt foarte revoltat de incompetenta secretarelor de la scoala ,astept sfaturi#-o#-o#-o
Răspuns la discuția cauciucuri de iarna
@TDorina mersi de raspuns!!!!!!!!!
Răspuns la discuția cauciucuri de iarna
la asta ma gandeam si eu cand am intrebat daca nu este prezent ce drepturi ai ?poti fi sanctionat?
Am si eu o curiozitate ,am auzit niste lucruri interesante spun eu si sunt curios,poate politia rutiera sa te amendeze daca nu ai cauciucuri de iarna?
Răspuns la discuția problema
mersi ....reclamatie la cine se face in banca?