avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis profesionisti
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis profesionisti

ce fac am inceput profesionisti am luat b dar dupa noua lege nu mai pot da restu de categ.dar bani la scoala i am dat ,o solutie?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:28, 8 Ianuarie 2013
depinde ce varsta aveti in prezent. scoala este valabila un an de la absolvire. daca aveti 20 de ani impliniti puteti finaliza cursurile si sa dati examen ptr C dupa implinirea varstei de 21 ani. daca nu ati inceput scoala solicitati restituirea banilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod rutier 2013 probleme cu varsta legala ! alexamrian alexamrian buna ziua. am o mica problema cu intrarea in vigoare a noului cod rutier, si anume varsta legala pentru cat. c ,c+e .18 ani impliniti dupa actualul cod , 21 ... (vezi toată discuția)
Obtinerea permisului de conducere categoria b inainte de a implini varsta de 18 ani? adelina2008 adelina2008 este posibila? nu exista nicio derogare? exista vreun mod de obtinere a permisului inainte de 18 ani? orice... (vezi toată discuția)
Obtinerea carnetului de conducere mihaela daniela mihaela daniela Buna ziua am si eu o nelamurire fiul meu a inplinit pe 23 noiembrie 17 ani si isi doreste sa stie cand poate face scoala de soferi si cand are dreptul de a ... (vezi toată discuția)