avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor bon fiscal
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

bon fiscal

Buna seara,am fost de curand intr-un local,am facut consumatie pe care am platito pe loc in cele din urma,barmana de acolo a inceput sa fie smechera si sa ceara bani pentru tot felu de comenzi care nu erau facute de catre mine,evident ca nu am platit nimic peste ceea ce am consumat si enervandu-ma i-am cerut acesteia bonu pe tot ce am consumat,aceasta a devenit agresiva lucru care conteaza mai putin dar a refuzat sa imi inmaneze bonu pe tot felu de aberati um ar fii ca e stricata casa ca nu merge si a inceput sa ne goneasca afara din local pe motiv ca nu i-am dat"ciubucu"sunt curios acuma probabil nu mai pot face nimic dar in alta situatie ce drepturi am pentru ca e jenant sa mergi undeva si sa te traga pe sfoara toate leprele societati.
Cel mai recent răspuns: aura27 , utilizator 21:24, 29 August 2012
ia un numar de telefon de la OPC ca au astia nr. din acelea cu0800.......... si este non stop.(cel putin asa cred)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o problema la un bar public (proprietara nu prea ma vrea acolo) micutza21 micutza21 patronul unui bar nu imi da voie sa stau la masa de la intrare in local (sustinand k e masa ei), dar nici pe scaunul pe care l-a pus la bar. nu am facut ... (vezi toată discuția)
Problema cu apometrele Hamarsold100 Hamarsold100 Eu am 2 apometre , unul se afla in curte si altul in afara curtii, amandoua pentru apa rece. Cel din curte a inregistrat din luna septembrie 2016 pana in ... (vezi toată discuția)
Cine trage curentul??! emanuellen emanuellen Copii mei au cumparat un teren care la inceput a fost extravilan dar intretimp a devenit intravilan si se poate construi pe ea.Dar pentru asta e necesar sa ... (vezi toată discuția)