Ai dreptate.Te lupti cu morile de vant.Se apara intre ei.Si tot raul pleaca de la militianul care constata... nimic. Solutia este sa schimbam SISTEMUL !
Fapta si atitudinea politistului este DEOSEBIT de periculoasa ! Omul vrea sa demareze o procedura prin care individul care face RUSINE Politiei sa fie concediat,si sa isi ceara si scuze,public ! Asta e justitie ! Justitia trebuie sa aduca o reparatie MORALA si MATERIALA cetateanului.Ca avocat,asteptam de la dvs. sa il sfatuiti sa faca o PLANGERE PENALA si incadrarea juridica a infractiunilor. Nu o "sesizare"...administrativa ... fara efecte,care lasa sefilor lui spatiu de manevrE.Aici e ABUZ IN SERVICIU,doamna ! E INFRACTIUNE ! Solutia e Plangere Penala la Parchetul Militar de pe langa Curtea Militara de Apel Bucuresti,str.George Georgescu nr.3,sect.4,telefon: 0213370595
""Art. 246 C.P.
Abuzul în serviciu contra intereselor persoanelor
Fapta funcţionarului public, care, în exerciţiul atribuţiilor sale de serviciu, cu ştiinţă, nu îndeplineşte un act ori îl îndeplineşte în mod defectuos şi prin aceasta cauzează o vătămare intereselor legale ale unei persoane se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.""
Politia este o institutie corupta.Si paralela cu legalitatea.De obicei pupa funduri la smecherii locali si incurca "legea" cu "amabilitatile si promisiunile sexuale" ale femeilor.(tinere).Si actiunile lor sunt bazate,mai ales la tara,pe intimidarea victimelor si naivitatea acestora.Eu va recomand sa faceti o plangere la Parchetul Militar,sau la Inspectoratul Judetean de Politie.(Si le-o trimiteti prin posta,caci,de obicei nu le primesc.) despre depasirea competentelor de catre acest garcea de la corlatele.Si,poate afla si Ministrul de Interne cu ce isi ocupa ei timpul.Si,mai ales,de ce nu au credibilitate si slabesc autoritatea statului in teritoriu!
#-o Si...ce,D-zeu,putem face ????De ce statul,prin organismele sale,permite magarii pe fata?Cum erau,sau,poate mai sunt(??) teleconcursurile alea de la tv...Statul stia ca se fura,dar afacerea mergea!!!X-(X-(X-(#-o
Sunt implicat intr-un proces civil in Spania,am gasit site-ul Ministerului de Justitie spaniol,dar imi cere semnatura electronica...spaniola (DNIe).Eu am semnatura romaneasca;CUM TREBUIE PROCEDAT ca M.J.din Spania sa imi permita accesul la dosarul MEU,prin INTERNET ??Din Romania !Daca poate cineva sa ma ajute,ii sunt recunoscator; catelh@yahoo.com Mentionez ca am si nr. de inregistrare straini (NIE)si,totodata nu stiu daca acesta ARE VALABILITATE nelimitat sau trebuie reinnoit???:help: