avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Activitate TheGeanina

Activitate TheGeanina

Multumesc mult pt raspuns.

Oare este normal sa nu plateasca casa de asigurare, atata timp cat el a cotizat mereu?

Persoană în vârsta, plătitoare de asigurare de sănătate de zeci de ani, nu vede bine, nu aude bine, (certificate medical) probleme de memorie și concentrare, a traversat strada printr-un loc unde nu era zebra.
A fost lovita de o mașina și internata.
Acum a venit nota enorma de plata, pt ca se considera ce el a fost vinovat

Ce se poate face?
Dacă nu plătește, e posibil în caz de urgenta medicala sa fie refuzat?
Persoană în vârsta, plătitoare de asigurare de sănătate de zeci de ani, nu vede bine, nu aude bine, (certificate medical) probleme de memorie și concentrare, a traversat strada printr-un loc unde nu era zebra.
A fost lovita de o mașina și internata.
Acum a venit nota enorma de plata, pt ca se considera ce el a fost vinovat :(

Ce se poate face?
Dacă nu plătește, e posibil în caz de urgenta sa fie refuzat?
Multumesc. Aveti dreptate.
E ciudat ca nu e specificat exact in legislatie.
Multumesc mult.
Acum doar vreau sa inteleg ce se intampla in timpul de la 1 Martie(cand imi expira cei 2 ani) pana la depunere (in caz ca nu e gata la timp).
Eu din 1 Martie pot sa merg la lucru, sau stau acasa pana se termina povestea, adica pana la depunere?
Daca merg la lucru, mai primesc apoi cand nu mai merg cei 75%?
Buna ziua,

Eu sunt in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani, din 2010 martie. Acum in in 1 martie ar trebui sa ma intorc la lucru.
Am aflat recent ca problemele pe care le are copilul se pot incadra la handicap. Deci daca dosarul se aproba as putea sta inca un an cu el.
Intrebari:
1. Timpul e scurt, si s-ar putea ca dosarul sa nu fie revizuit pana in 1 martie. Eu daca ma intorc la lucru, si ulterior se aproba dosarul pot sa revin acasa?
2. Pana acum am primit 75% din salar, voi primi banii acestia si ulterior?
3. In cazul in care dosarul nu se aproba, exista posibilitatea sa stau cu el acasa fara plata, si sa sa am contractul de munca ca si pana acum?

Multumesc anticipat.
Nu, sunt inginera. Si, din pacate nu ma pricep la treburi juridice. As vrea sa ramana cu mine copilul si el sa paraseasca apartamentul pe care l-am cumparat cu bani pusi in masuri egale.

Asta, lasand la o parte gluma, chiar m-am saturat...
Buna ziua,

As dori sa stiu daca poate fi un motiv de divort faptul ca sotul, care a intrat intr-o secta a inceput sa manance tot mai putin si mai putin variat si rezultatul e ca mintea lui nu mai functioneaza cum trebuie.

In final, este incapabil sa gandeasca coerent, si uita si ce a spus in urma cu 2 minute. Tot ceea ce vorbim ii intra pe ureche si ii iese pe alta, si cand ne revedem o luam de la capat. Pacat ce e si un copil in joc, care e afectat de certurile noastre frecvente.
Cred ca este foarte frustrat, si din aceasa cauza a inceput sa fie si violent si sa ma loveasca.