avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Activitate mariea

Activitate mariea

Va rugam sa ne comunicati modalitatea de calcul somaj tehnic si daca pe perioada suspendarii angajatului i se retine cota de impozitare de 16% .
Multumim !
in anul 2008 am piedut un proces de contestatie la judecatorie pentru suspendare permis.
In mai 2011 mi-a sosit acasa o recomandata de la politie in care sunt anuntat ca mi se supenda permisul pe 60+30 zile prelungire.
Am redactat o cerere catre comandantul politiei prin care am anuntat ca in anul 2008 nu m-am putut prezenta in termenul de 15 zile sa predau permisul din motive medicale.
Am primit un raspuns negativ, ce se poate face?
Răspuns la discuția somatie plata
In afara faptului ca aceste facturi nu au semnatura si stampila de primire, nu exista niciun contract semnat intre mine si firma X- se poate invoca caracterul incert al creantei?
Lichidatorul judiciar nu poate dovedi primirea marfurilor de la firma X.
Ce presupune drept de cerere in anulare odata cu fondul cauzei?
Discuție somatie plata
Am primit o somatie de plata data prin judecatorie de la lichidatorul financiar al firmei X.
Problema este ca facturile pe care acesta le-a prezentat nu au semnatura si nici stampila societatii mele.
In urma intampinarii pe care am facut-o la judecatorie la urmatorul termen s-a stabilit :
Pentru respectarea principiului contradictorialităţii, în conformitate cu disp. art. 114 C.proc.civ, dispune comunicarea către creditoarea X, a întâmpinării formulate de debitoare, sens în care se desprinde fila 16 din dosar. Amână judecarea cauzei şi acordă termen la data de----- pentru când se citează părţile. Cu drept de cerere în anulare odată cu fondul cauzei.
Intrebarea mea este daca este obligatoriu sa ma prezint la Judecatorie si daca facturile care nu au stampila si semnatura de primire sunt valabile.
Am permisul suspendat pentru 4 luni (depasire de viteza legala) in Romania. In aceasta perioada de 4 luni pot circula in afara tarii , mai precis in tarile din UE?
Carnetul de sofer este la mine, nu am fost obligat sa-l predau politiei.
in anul 2007 am fost prinsa cu viteza in zona Arad. Am contestat PV de contraventie. Tribunalul Arad a respins contestaţia în anulare declarată de contestatorul MA împotriva deciziei civile nr. -----pronunţată de Tribunalul Arad în dosarul nr. -----. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţa publică din 04 martie 2009.
In anul 2011, luna mai mi-a sosit de la Inspectoratul Politiei Arad instiintare sa predau carnetul de sofer.
Intrebarea mea este daca acest PV nu s-a prescris si cum pot contesta dupa 5 ani acest proces.