avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Activitate melisa28

Activitate melisa28

Răspuns la discuția Energie electrica
Deci inteleg ca ar fii inposibil ca pe acceasi factura sa fie trecut si kw consumati al spatiului comercial si kw consumati de acasa. Pe factura vad ca e trecut o singura serie de contuar . Nu se citeteste de pe un singur contuar pt ambele locuri nu,?

POPA GHEORGHE a scris:

Poate fo o scapare a furnizorului de energie electrica. Ar trebui sa cereti informatii la firma.

Răspuns la discuția Energie electrica
Asta nu am inteles la adresa de consum e trecut adresa domiciliului.

POPA GHEORGHE a scris:

Factura vine pe fiecare locatie/ contor/ amplasament in parte chiar daca domiciliul titularului din cele 2 contracte este acelasi.
Verificati contractele incheiate pentru cele doua locatii si in special adresa de consum/ adresa unde se trimite factura.

Buna ziua. Este posibil ca cineva care are un spatiu comercial cu o anumita adresa sa i vina factura de curent pe adresa de acasa dar la loc consum sa scrie tot adresa de acasa? Se pot cumula cele doua contoare, indexuri pe o singura factura dar totusi in detalierea facturii nu scrie ca ar fii doua contoare. Multumesc.
Răspuns la discuția Raport zilnic de gestiune
Este vorba de un magazin care functioneaza numai vara. Si care in vechiul raport de gestiune raman cu un sold . Deci incep noul raport cu soldul din anul precedent. Multumesc mult!
Buna ziua. In raportul de gestiune zilnic se trece la inceput de an si soldul ramas din anii precedenti? Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Concediu de maternitate tatal
Cornel Vasile a scris:

Concediu de maternitate se acorda numai mamelor , nu si tatilor.


Multumesc frumos!
Buna ziua, am o intrebare daca ma puteti ajuta. Sunt insarcinata, nu lucrez iar sotul va opta pt indemnizatia de crestere a copiilor. Poate in acelasi timp sa intre si in concediu de maternitate? Vorbesc de acele 126 zile pe care normal eu daca munceam aveam dreptul la ele. Multumesc frumos!
Răspuns la discuția PF si somaj?
Multumesc frumos.
Răspuns la discuția PF si somaj?
In situatia in care nasterea copilului se produce inainte de termen, perioada prevazuta la art. 2 alin. (1) se diminueaza cu perioada cuprinsa intre data nasterii copilului si data prezumata a nasterii, certificata de medicul de specialitate.

Va rog frumos sa imi explicati mai pe intelesul meu, deci ce ar trebui sa faca in caz ca se naste inainte de termen....

Va multumesc mult pentru raspunsurile dumneavoastra, deci trebuie sa stea linistita ca poate sa isi depuna dosarul pentru CCC.

Răspuns la discuția PF si somaj?
Stiu ca nu si-a platit la Casa de Pensii , CAS-ul pe toti acesti ani de cand functioneaza ea , dar am inteles ca se poate plati, macar pe ultimul an ma gandeam 2010, poate o ajuta intr-un fel in caz ca naste mai devreme sa se lege de luna iunie, de la PFA-ul ei ce spuneti...e posibil ?

Multumesc frumos pentru raspunsul dumneavoastra.