avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1939 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Raport zilnic de gestiune
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Raport zilnic de gestiune

Buna ziua. In raportul de gestiune zilnic se trece la inceput de an si soldul ramas din anii precedenti? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:30, 15 Iulie 2019
Da. Este soldul zilei precedente (din anul precedent).
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Iulie 2019
george-neagu, moderator
Este vorba de un magazin care functioneaza numai vara. Si care in vechiul raport de gestiune raman cu un sold . Deci incep noul raport cu soldul din anul precedent. Multumesc mult!
Ultima modificare: Duminică, 14 Iulie 2019
Manuela Rășină, administrator
Daca activitatea e sezoniera, marfa ramasa la sfarsit se arunca, se vinde la pret de lichidare de stoc sau se poate vinde in sezonul urmator. Dumneavoastra decideti.

Daca nu ati facut niciuna din operatiile de mai sus inseamna ca, scriptic, marfa este in stoc si, la inceperea noului sezon, raportul de gestiune are valoarea marfii ramase la sfarsitul sezonului precedent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport de gestiune zilnic ADI.D ADI.D Buna ziua,as dorii sa ma ajutati si pe mine,cu o problema contabila,cum se completeaza raportul de gestiune zilnic,si daca aveti sa-mi atasati un model ... (vezi toată discuția)
Contabilitate partida simpla valeria goja valeria goja II Goja Valeria am deschis o pravalie cu produse predominant alimentare ,nu am angajati i_mi conduc singura contabilitatea .Nu stiu cum sa inregistrez o ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat trebuie conectata obligatoriu la un pc? carmenbn carmenbn 1.Am achizitionat o casa de marcat si nu stiu exact ce trebuie sa facem mai departe.La magazin nu exista un PC care sa tina evidenta stocului de marfa.Intrarea ... (vezi toată discuția)