avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Raport de gestiune zilnic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Raport de gestiune zilnic

Buna ziua,as dorii sa ma ajutati si pe mine,cu o problema contabila,cum se completeaza raportul de gestiune zilnic,si daca aveti sa-mi atasati un model completat.Multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:18, 26 Martie 2015
Raportul zilnic de gestiune cuprinde mai multe coloane ce trebuie completate astfel data, nr.document, felul (factura, etc)...intrari marfuri, iesiri marfuri, stoc....deci este documentul in care inregistram intrarile de marfa la pret de vanzare si iesirile de marfuri respectiv vanzarile , astfel incat la sfarsitul fiecarei zile avem valoarea stocului de marfa.
Buna ziua,

in coloana intrari, cce valoare se completeaza?
Se trece valoarea totala a nir-ului care il intocmiti pentru fiecare factura de marfa cumparata. Soldul la sfarsitul zilei sa fie valoarea marfii care e in magazin (la pretul de vanzare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie cabinet veterinar+pet shop dissy dissy Buna seara. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o monografie pt un cabinet veterinar? Mentionez ca are in incinta si un pet shop si achizitioneaza marfuri cu ... (vezi toată discuția)
Cum fac preturile si cum le pot vinde legal prin casa de marcat? tym_and tym_and buna ziua Imi fac un gewerbe ( PFA) si inchiriez un spatiu pentru ami face un magazin mixt, cumpar marfa de la selgros sau metro. Exemplu : Cumpar cu un ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat trebuie conectata obligatoriu la un pc? carmenbn carmenbn 1.Am achizitionat o casa de marcat si nu stiu exact ce trebuie sa facem mai departe.La magazin nu exista un PC care sa tina evidenta stocului de marfa.Intrarea ... (vezi toată discuția)