astazi am avut prima infatisare la tribunal ptr oordonanta presedentiala dar am nimerit la judecatorie unde am stat panala 14 30.nu sant umblat dar infatisarea mea era la 11 30 la tribnunal.am stat din nestiinta la judecatorie crezand ca acolo are loc infatisarea mea ,asa ca am ratat ,ce pot sa fac pt. ca este f. important. o sa se interpreteze ca nu m-am prezentat mai ales ca nu am un avocat din cauze financiare.
buna ziua .am imprumutat cu bani o persoana acum 2 ani.am facut act notarial pe suma respectiva urmand sa restituie banii esalonat in 6 rate.nici astazi nu am primit cel putin o rata.anul trecut am facut plangere la politie dansii au trimis la judecatorie si mi-au dat nr de dosar .cu nr. de dosar am facut alta plangere la parchet. de acolo a venit rezultatul.o sa-mi primesc banii cand o sa aiba persoana.ce pot sa fac.trebuie sa platesc si cheltuielile asa scrie.va multumesc.
sant administrator la ofirma de 6 luni asociatul meu avea firma dede 13 ani. ma luat pe mine in octombrie.acum el a iesit din firma dupa ce eu am luat toate tratamentele ptr, cereale ptr.ca el avea pamanturi cu cereale.avem de dat bani pe tratamente dar eu am ramas cu nimic ca el a luat tot pamant cereale utilaje la notar .eu ce fac.
sant administrator al unei firme de 6 luni.firma este a unui prieten din 1998.acum vreau sa ies ptr.ca el nu mai are nevoie de mine,am luat marfa cu file la termen dar eu nu stiudaca el se va achita .cum sa fac.el agasit alt administrator.ce este de facut.