avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Activitate martis gabriel

Activitate martis gabriel

am de luat niste bani,de la o firma,in urma unei hotarari judecatoresti.firma a fost responsabila civilmente iar acum este in insolventa.....ce mai pot face? multumesc anticipat!
Discuție buna ziua
am castigat in instanta,fiind victima intr-un dosar penal,o suma de bani,cum fac sa intru in posesia banilor? va multumesc anticipat!
Discuție salut
am castigat un dosar si am
de luat niste bani....cum fac sa iai iau?sentinta este definitiva...va multumesc anticipat!
Discuție Recurs pierdut
am castigat un proces la o judecatorie,am facut recurs si eu dar si o firma responsabile civilmente,cei de la tribunal au dat o sentinta mai putin favorabila mie decat prima sentinta.este legal?era o chestie cu un drept castigat nu puate fi luat.........multumesc anticipat!
Răspuns la discuția definitiva
multumesc!
Discuție definitiva
m-am judecat 5 ani la judecatoria medgidia,am castigat 40.000 lei si cheltuieli de judecata,am facut recurs la constanta si ei si unu dintre firmele responsabile civilmente,recursul meu a fost respin ,al firmei acceptat.mai am de primit doar 10.000 lei .mai pot fce ceva pt a obtine mai mult?sentinta este definitiva,dar nu scrie ca ar fi si irevocabila....va multumesc anticipat!