avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Activitate mexicanu1964

Activitate mexicanu1964

Buna ziua, legat de Certificatul de clasificare, este necesar si SRL-urilor care functioneaza cu cod CAEN ptr. inchiriere de scurta durata si care a fost obtinut de la Registrul Comertului cu acordul vecinilor, si ptr. care se plateste pe firma impozit pe venit?
Buna ziua, am un apartament in sectorul 1 la care pe o perioada de timp, adica de pe 08.11.2017 pana la 16.112018, a fost Punct de lucru. In iunie anul acesta 2023 imi apare de plata la impozit suma de 1943 Ramasita si 1167,48 Majorari ca urmare a faptului ca am schimbat destinatia apartamentului din locuinta in comercial.
Intrebarea mea este daca eu am fost tot timpul cu impozitele achitate, daca nu am fost informat de existenta acestui impozit de ce mi se percep majorari, este legal? Acesta fiind un impozit despre care am aflat acum.
Va multumesc anticipat ptr. raspunsuri.
Buna ziua, va rog sa -mi spuneti care ar fi modalitatea si daca este posibil sa recuperez de la CASMB, fiind asigurat, banii cheltuiti in Austria pe o interventie chirurgicala cu internare de o saptamana la clinica privata Wiener Privatklinik. Va multumesc.
Va multumesc pentru precizarea legala dar intrebarea mea se referea la indreptarea unui act emis de vechile notariate de stat, ceea ce implica gasirea lui in arhiva si dupa aceea cum si unde se face indreptarea ?
Cum se face indreptarea unui act notarial emis de notariatul de stat al sectorului 1 in anul 1996.
Va multumesc anticipat
Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie:
1. am cumparat un ap. la licitatie publica in martie 2010 devenind proprietar in baza actului de adjudecare.
2. a urmat un proces de contestare la evacuare si am reusit evacuarea in septembrie 2010.
3. intrarea in posesie s-a facut deci in septembrie.
Intrebare:
De la ce data platesc cote de intretinere de la data de la care sunt proprietar sau de la data de la care am intrat in posesie ??
Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Atribuire nume comercial unei PFA
Mai astept si alte idei. Ma gandesc sa platesc o marca la OSIM si sa ma folosesc de ea, numai ca este cam costisitoare operatia asta.
Am un PFA in domeniul imobiliar si as vrea sa ma recomand cu un nume comercial pe care il aleg eu, nu cu cel de PFA. Cum se poate face aceasta tehnic si legal?
Răspuns la discuția PFA in domeniu imobiliar
Dar daca vreau sa infiintez un SRL imobiliar imi trebuie curs de agent ? ..... Nu si atunci de ce credeti ca imi trebuie ptr PFA? Va spun ca nu este nevoie eu mi-am facut si nu am avut nevoie asa ca mai informati-va si nu mai dati sfaturi eronate.
Răspuns la discuția PFA in domeniu imobiliar
Este parerea D-vostra sau stiti din experienta, ati infiintat PFA imobiliar si vi s-a cerut atestat de broker imobiliar la depunerea actelor la ONRC Bucuresti ?
Va multumesc ptr. raspuns.