avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Activitate cristian corina

Activitate cristian corina

Bună ziua! Sunt pacient oncologic, am 308 zile concediu medical pe cond oncologic 14, in continuare.
Pe luna februarie nu am putut ajunge la București sa ridic CM, urmând sa merg pe 11 martie, sa ridic concediul medical pe februarie și martie.
Angajatorul îmi spune, ca nu ma va plăti, ca nu are documentul. Medicul îmi spune, ca poate acorda retroactiv, pana la 2 luni. Va rog sa ma lămuriți. Mulțumesc!
Răspuns la discuția Șomaj tehnic
Bună dimineața! Sincer, nu sunt mulțumită de modul de adresare al dvstra. Sa știți, ca am plătit, pentru 1 luna, conștientă fiind, ca nimic nu este gratis. Nu răspundeti punctual, ci general, ceea ce am citit și in legislație. O zi buna!
Răspuns la discuția Șomaj tehnic
Bună dimineața! Mulțumesc pentru răspunsuri, dar insist cum voi fi plătită, de către cine, în situația mea? Mulțumesc!
Răspuns la discuția Șomaj tehnic
Cred, ca nu am pus bine întrebarea. Dacă nu am semnat, act adițional la CIM, de suspendare a activității, putem fi în șomaj tehnic? Dacă da, cum voi fi plătită, va rog. Mulțumesc!
Discuție Șomaj tehnic
Bună ziua! Datorita situației actuale, firma la care lucrez, a decis, sa lucram o săptămână, 75 ore și 3 săptămâni sa stam acasă. Am înțeles, ca 75 de ore vom fi plătiți de angajator și 3 săptămâni de stat. Menționez, ca nu am semnat nimic. Multumesc!
Răspuns la discuția Concediu de odihna
Va mulțumesc!
Răspuns la discuția Concediu de odihna
10 iunie 2019. Conf ccm avem 21 zile co. Cererea de concediu pt 2019 este făcută cu acordare CO, începând cu 18 noiembrie. Va rod, dacă doriți, sa îmi specificați art din codul muncii sau alta lege de reglementare
Angajat în iunie 2019. În luna noiembrie, câte zile pot lua. Mi se spune, ca eu am luat pe 14 Oct lichidare pe septembrie și deci am dreptul la co aferent iunie sept. Este corect? Mulțumesc!
buna ziua, am achizitionat o casa intr-un sat din jud.constanta, am acte de proprietate, cadastru si intabularea proprietatii, din anul 2007. problema este urmatoarea: vecinul meu de pe una din laturile casei nu imi recunoaste cadastrul. am renovat casa, am schimbat gardul, la momentul schimabarii gardului el ne-a spus, ca in spetele casei noastre sa nu punem gard, ca el are caruta si sa nu agate gardul sa il strice si am inteles am construit gardul pana la nivelul trotuarului adica in rand cu trotuarul la amprenta la sol a streasinei.sa nu am discutii si certuri cu vecinul. acum a venit momentul sa izolez casa si nu imi da voie spunandu-mi, ca este trotuarul lui si o sa renovez latura casei doar daca imi da el voie. mentionez, ca am casa construita din anul 1905, iar locul pe care si-a construit el casa era gradina parintilor lui, "fundul curtii" popular, casa ce si-a construit-o prin anul 2000. va rog sa-mi sugerati o cale sau o solutie. se poate sa mai efectuez un cadastru?
daca nu am contabil, nu sunt platitor de tva si am contabilitate in partida simpla, pot face inregistrari in revisal?