Sora mea a facut un credit la banca,creditul are act de asigurare incheiat cu o firma de asigurare.a platit cateva rate si in urma unui accident a decedat.Sotul nu a girat-o,deci nu este coplatitor.In situatia de fapt,as ruga sa-mi spuneti,daca suma imprumutata si asigurata se v-a suporta de asigurator? si daca da,se v-a plati numai creditul sau si dobanzile cu comisioanele?Sau ce alceva se poate intampla. multumesc.
Doream sa stiu daca s-a votat sau luat in discutie propunerea politiei privind dreptul de circulatie 90 de zile a autovehiculelor cu nr. deBulgariasaualte state.
Am fost proprietara unui apartament mostenit si pe parcurs impreuna cu concubinul am hotarat sa-l vindem si am cumparat alt apartament pe numele amandorora.Intrbare;La o eventuala despartire,imi mai este recunoscut c/v apartamentului meu,precizand ; concubinul nu a contribuit cu nici un ban ? multumesc.
As. de propietari ,cand intocmeste si afiseaza lista cheltuieli intretinere,stabileste un total chelt.pentru luna respectiva.Dupa care urmeaza rubrica fond de rulment.Intrebarea este daca se aplica penalizari la cumulul celor doua ,sau ac. penalizare se aplica numai la suma cheltuieli intretinere?
In anul 2011 in proces cu Asociatia de propietari m-am judecat pentru neplata intretinerii,in perioada cand era in vigoare legea 175/ . La judecata nu mi s-a dat castig de cauza pentru penalizarile de care legea dadea voie si care era valabila pana in 22 iulie 2011.in situatia in care la acea data ajunsesem cu plta la zi.Am solicitat pe loc sa -mi fie sterse penalizarile cf. legii 175.Nu s-a aprobat si mi s-a raspuns ca pentru ac. lucru ,urmeaza sa dau in judecata EU pe asociatie sa cer anularea penalitatilor.Dupa terminarea procesului am plecat din tara si am revenit acum,neputand sa fac recurs in termenul stabilit. Intrebare:Ce mai pot face? multumesc.