avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Anulare penalizari conf. L 175/2010
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Anulare penalizari conf. L 175/2010

In anul 2011 in proces cu Asociatia de propietari m-am judecat pentru neplata intretinerii,in perioada cand era in vigoare legea 175/ . La judecata nu mi s-a dat castig de cauza pentru penalizarile de care legea dadea voie si care era valabila pana in 22 iulie 2011.in situatia in care la acea data ajunsesem cu plta la zi.Am solicitat pe loc sa -mi fie sterse penalizarile cf. legii 175.Nu s-a aprobat si mi s-a raspuns ca pentru ac. lucru ,urmeaza sa dau in judecata EU pe asociatie sa cer anularea penalitatilor.Dupa terminarea procesului am plecat din tara si am revenit acum,neputand sa fac recurs in termenul stabilit. Intrebare:Ce mai pot face? multumesc.
Cel mai recent răspuns: banat , utilizator 00:45, 21 Martie 2012
Din moment ce instanta a dispus printr-o hotarare, iar dvs. nu ati atacat-o in termenul legal, nu mai puteti face nimic.
deschideti proces ... si cereti anularea.
Nu va impiedica nimica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati conform 175/2010 PROPIETARap PROPIETARap 1) Proprietarii care isi achita integral cotele de contributie la cheltuielile asociatiilor de proprietari in termen de 12 luni de la data intrarii in vigoare ... (vezi toată discuția)
Legea 175/2010 boilor boilor Doresc sa stiu daca legea 175/2010 privind aplicarea penalitatilor poate fi aplicata retroactiv; ; ,in sensul ca am penalitati dela Asociatia de propietari din ... (vezi toată discuția)
Penalitati intretinere alexandra-alex alexandra-alex Buna seara, am o nelamurire: sunt administrator la o asociatie si in anul 2009 am dat in judecata mai multe apartamente pentru neplata intretinerii. Am primit ... (vezi toată discuția)