avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters211210

Activitate ContSters211210

Discuție resurse umane
buna ziua,
sunt din ploiesti si am fost la un interviu pentru inspector resurse umane. nu am insa acest curs facut asa ca cei de acolo mi-au spus ca e de preferat sa-l fac la itm. am sunat la itm si mi s-a spus ca la ei nu se tin cursuri. unde ma pot duce?
Răspuns la discuția martor
nu este vorba de recurs , recursul s-a sfarsit. s-a hotarat anularea primei decizii a tribunalului. apelul s-a transformat in recurs nu stiu exact nu ma pricep ceva de genul.
procesul se ia de la zero din cate am inteles de la avocata paratei.
va multumesc mult pentru ajutor. multa sanatate!
Răspuns la discuția vechime munca
aveti ideea cam care e suma de plata?
Răspuns la discuția martor
deci daca parata nu ma citeaza ca martor nu am de ce sa ma duc ca martor. dar ma poate citi avocata reclamantei? ca doar stie ca am fost martora in primul proces si ma gandesc ca i se poate parea ciudat ca nu ma prezint iar-se poate gandi ca am mintit si ca pot aparea in favoarea ei?
deci...din cate am inteles eu si sper sa ma corectati daca gresesc: daca inchei cu o societate un cim cu program partial (o ora/zi sau pe saptamana) deci nu neaparat cu norma intreaga pot beneficia de indemnizatia aceea de 600 lei plus alocatia de 200 lei? si se considera 12 luni de vechime chiar daca am lucrat o ora pe saptamana?
Răspuns la discuția angajare
sa inteleg ca daca se ajunge aici-voi fi concediata? cu vreo litera anume sau pur si simplu concediata?
Discuție vechime munca
nu lucrez din 2009 si vreau sa imi mearga vechimea, cat trebuie sa platesc pe luna si unde pt a merge vechimea? se poate plati si din urma ?
in prezent nu lucrez-mai exact din decembrie 2009 dar in plan sa fac un copil. am dreptul la indemnizatia de maternitate daca imi platesc la casa de pensii toate cele-impozite cas etc....timp de 1 an. dupa acest an pot beneficia timp de 2 ani de plata indemnizatiei?
Discuție angajare
vreau sa ma angajez dar nu doresc sa prezint cartea de munca. se poate sa prezint ca document ultima decizie de la ultimul loc de munca? angajatorul poate avea acces la vechimea mea in munca, la deciziile de incetare anterioare ultimului loc de munca de la itm?