avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

resurse umane

buna ziua,
sunt din ploiesti si am fost la un interviu pentru inspector resurse umane. nu am insa acest curs facut asa ca cei de acolo mi-au spus ca e de preferat sa-l fac la itm. am sunat la itm si mi s-a spus ca la ei nu se tin cursuri. unde ma pot duce?
Cel mai recent răspuns: Bora Irina , utilizator 20:57, 11 Iulie 2011
Sunt firme specializate care organizeaza acest curs, sau incercati la camera de comert si industrie din orasul dvs.
Puteti sa incercati si la AJOFM pt. a obtine informatii despre cei care organizeaza cursuri.:luck::)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inspector resurse umane TUDOR ADRIANA TUDOR ADRIANA As dori sa urmez un curs de inspector resurse umane. Pot sa urmez acest curs la orice societate abilitata sau la Camera de comert?? Ce ma sfatuiti sa ... (vezi toată discuția)
Resurse umane: doresc sa cunosc acest domeniu cfloricica cfloricica as dori sa invat mai multe despre acest domeniu.sunt din GALATI si as vrea sa gasesc pe cineva sa ma ajute.multumesc f.f.mult.::) (vezi toată discuția)
Va rog sa ma lamuriti... barni barni buna ziua, as avea o problema si sper sa primesc ajutorul dvs.Tocmai am fost transferata la biroul personal si nu prea stiu cu ce sa incep sa fiu la ... (vezi toată discuția)