buna ziua,as dori sa ma informati daca exista vreo posibilitate de amanare/refinantare sau oricare alta ref la credite bancare.
-am credite facute in timpul casniciei,dupa care a urmat divortul apoi din motive de sanatate grave a trebuit sa ma pensionez de boala(diminuarea veniturilor),credeti ca as putea avea vreo solutie din partea bancii?
multumesc!
buna ziua,care este procedura legala ptr a putea lasa un copil minor(care imi este in credintat prin hotarare judecatoreasca),in grija bunicilor sau a unei alte pers ptr ca eu sa pot pleca din tara?
multumesc!
buna ziua,
din punct de vedere legal este corect ca un copil de pana in 2 ani (este incredintat mamei in urma divortului),celalalt parinte are drept de vizita doar cateva ore fara a-l putea lua in weekend/vacante pana la implinirea varstei de 5ani?
buna ziua,
am retinut ca termenul limita ptr aceasta asigurare a locuintei este 15 iulie 2011,valoarea este de 20 euro,dar unde pot face aceasta asigurare,va rog?
mult ptr raspunsurile anterioare,
cum este legal sa procedam ptr a putea pleca in vacanta cu copii minori (3 respectiv 5 ani)peste ocean,tatal este deja plecat la lucru urmand ca si restul familiei sa mearga doar ptr o vacanta de cca 2 ani.
multumim!
cum se poate proceda ptr o plangere impotriva cuiva care efectiv hartuieste verbal o persoana pe strada in cercuri de cunoscuti?
mentionez ca respectiva pers mai are 2 avertismente pe aceasta tema.multumesc.