avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie

buna ziua,care este procedura legala ptr a putea lasa un copil minor(care imi este in credintat prin hotarare judecatoreasca),in grija bunicilor sau a unei alte pers ptr ca eu sa pot pleca din tara?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 16:27, 16 Iulie 2011
Legal..daca v-a fost incredintat dvs..nu-l puteti lasa in grija altei persoane..fara acordul autoritatii tutelare si al instantei judecatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile parintilor divortati asupra minorilor oana-maia oana-maia va cer informatii in numele unei rude care m-a rugat sa ma intersez de anumite aspecte din viata lui. el este tatal unui minor de 7 ani.in urma divortului s-a ... (vezi toată discuția)
Drepturile minorului claugeorgy claugeorgy buna ziua as dori sa ma ajute si pe mn cineva cu o nelamurire. eu sunt divortata am un copil de 13 ani tatal e obligat la pensie de intretinere si avem si un ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor, custodie comuna, domiciliul stabilit la mama ciorba ciorba Sotia pleaca in strainatate sa se vada cu concubinul si sa lucreze acolo, fetita noastra va ramane in tara. 1.In ce conditii poate parasii mama tara, daca ... (vezi toată discuția)